IT:n avoin hakemus

Palaa takaisin

IT:n avoin hakemus

Paikkakunta

Turku

Tehtävän kuvaus

IT

 

IT-osasto toimii kansainvälisesti ja tukee Meyerin liiketoimintaa kaikissa maissa ja sijainneissa. Pääasiallinen työskentelykieli on englanti ja kaikissa IT-osastoon kuuluvissa ryhmissä on jäseniä sekä Suomesta että Saksasta.

IT-osasto vastaa siitä, että liiketoiminnan käyttämät järjestelmät toimivat sovitulla tavalla. Teemme ja koordinoimme Meyerin IT-ympäristöön liittyvää kehitystyötä ja myös vakavien ongelmien ratkaisemista. Meillä on useita eri kumppaneita, joiden kanssa sekä tuemme nykyisiä järjestelmiä että kehitämme uusia.

Osastolta löytyy pääasiassa tavalla tai toisella tietotekniikan alalle kouluttautuneita osaajia, joiden tehtäväkenttä on moninainen. Työtehtävät voivat sijoittua esimerkiksi näille alueille: tietoliikenneverkot, IT-arkkitehtuuri, konesalipalvelut (omat ja ulkoistetut), sovellukset/järjestelmät (pilvipalvelut, MES-järjestelmät, ERP-järjestelmät, jne.), IT-hallinto (liiketoimintasuhteet, lisenssit, budjetointi, kontrollointi, sopimuksenhallinta, jne.).

 

Työtehtävät

Työtehtäväsi voivat liittyä esimerkiksi isompien IT-ongelmien selvittämiseen, IT-projekteihin osallistumiseen, IT-arkkitehtuuriratkaisun määrittämiseen tai liiketoiminnan vaatimusten kartoittamiseen.

Työpäiväsi voi koostua esimerkiksi projektiryhmän työpajasta, sopimusneuvottelusta, palvelunseurannasta tai IT-muutoksen viestimisestä liiketoiminnalle.

 

Edellytykset

Olemme kiinnostuneita henkilöistä, joilla on kokemusta sekä IT-asiantuntija- että IT-palveluhallintatehtävistä. Kokeneiden IT-ammattilaisten lisäksi meitä kiinnostaa kuulla henkilöistä, jotka ovat juuri valmistuneet tai valmistumassa.

Haemme henkilöitä sekä asiantuntijatehtäviin että lopputöiden tekijöiksi ja sitä kautta myös mahdollisesti uusiksi IT-ammattilaisiksi laivanrakentajien yhä kasvavaan perheeseen.

Työkaverisi voisivat kuvailla sinua esimerkiksi oma-aloitteiseksi, asenteeltaan positiiviseksi ja periksi antamattomaksi.

 

Lisätietoja

Lisätietoja voi kysellä osoitteesta rekry@meyerturku.fi

Hakeminen

Hae paikkaa

Palaa takaisin