Aluepäällikkö konealueille, Konevarusteluun

Palaa takaisin

Aluepäällikkö konealueille, Konevarusteluun

Hakuaika päättyy

12.12.2021

Paikkakunta

turku

Tehtävän kuvaus

Haluatko työskennellä maailman upeimpien risteilyalusten parissa? Tule osaksi yhtä maailman vahvinta laivanrakennustiimiä!

Perheomisteinen Meyer Turku Oy on erikoistunut rakentamaan edistyksellisiä, innovatiivisia ja ympäristöystävällisiä risteilyaluksia, joita rakennetaan vain muutamalla telakalla koko maailmassa. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737 ja tarinamme jatkuu. 

Tytäryhtiöihimme kuuluvat hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivan sisustusalueiden kokonaistoimittaja Shipbuilding Completion Oy sekä suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidemme, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa olemme yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Tiivistämme yhteistyötä sisartelakoidemme kanssa jatkuvasti, ja monet työntekijämme työskentelevät lyhyempiä tai pidempiäkin jaksoja myös Saksassa. 

Haluatko jättää oman kädenjälkesi? 

Haemme nyt aluepäällikköä  konealueille.

Mitä aluepäällikön tehtäviin kuuluu?

Meyer Turun konevarustelu vastaa laivojen kone- ja kansialueiden varustelusta sekä mm. voimalaitoksen, propulsion, vedentuotannon ja jätteiden käsittelyn järjestelmien käyttöönotosta.

Aluepäällikkönä toimit osastopäällikön alaisuudessa työnjohdon esimiehenä ja vastaat alueistasi teknisesti, laadullisesti, aikataulullisesti sekä taloudellisesti.

Toimit oman aluekokonaisuutesi projektivastuullisena vetäjänä suunnitteluvaiheesta
alkaen alueen lopputarkastukseen asti.

Mitä odotamme sinulta?

  • Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta, (ins./ DI)
  • Kokemusta laivanrakennusalalta
  • Järjestelmällistä ja ratkaisukeskeistä työskentelytapaa
  • Organisointikykyä ja kokonaisuuksien hallintaa
  • Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä erinomaista englannin kielen taitoa
  • Kykyä johtaa ja innostaa ihmisiä

Mitä Meyer Turku tarjoaa sinulle?

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria takaa positiiviset näkymät urallesi.

Telakalla pääset osaksi innostavaa työyhteisöä, jossa teemme tiiminä intohimolla töitä suurien projektien eteen. Meillä sinulla on mahdollisuus toteuttaa itseäsi monipuolisesti. Yrityksessämme on paljon mielenkiintoisia työtehtäviä, ja kannustammekin työntekijöitämme sisäiseen työkiertoon. Laivanrakennusoppilaitoksemme tarjoamilla koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään. 

Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi!

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys niin töissä kuin vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut heti telakan porttien ulkopuolella. Muun muassa telakan kuntosali sekä meyerilaisten lentopallo-, koripallo- ja salibandyvuorot takaavat tekemistä vapaa-ajalle. Tuemme myös omia harrastuksiasi Smartum-edulla.

Laivan lähtiessä meiltä maailmalle voit olla siitä todella ylpeä! Itseasiassa koko Suomi voi olla siitä ylpeä.

Kysyttävää?

Lisätietoja tehtävästä antaa konevarustelun osastopäällikkö Sami Parkkinen, puh. 040 5048925, email sami.parkkinen@meyerturku.fi.

Hakeminen

Hae paikkaa

Palaa takaisin