Asiantuntijoita tuotekehitys- ja laivasuunnittelutehtäviin

Palaa takaisin

Asiantuntijoita tuotekehitys- ja laivasuunnittelutehtäviin

Muistuta minua tästä paikasta »

Hakuaika päättyy

15.8.2022

Paikkakunta

Turku

Tehtävän kuvaus

Haluatko työskennellä maailman upeimpien risteilyalusten parissa? Tule osaksi yhtä maailman vahvinta laivanrakennustiimiä!

Perheomisteinen Meyer Turku Oy on erikoistunut rakentamaan edistyksellisiä, innovatiivisia ja ympäristöystävällisiä risteilyaluksia, joita rakennetaan vain muutamalla telakalla koko maailmassa. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737 ja tarinamme jatkuu.

Tytäryhtiöihimme kuuluvat hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivan sisustusalueiden kokonaistoimittaja Shipbuilding Completion Oy sekä suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidemme, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa olemme yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Tiivistämme yhteistyötä sisartelakoidemme kanssa jatkuvasti, ja monet työntekijämme työskentelevät lyhyempiä tai pidempiäkin jaksoja myös Saksassa.

Haluatko jättää oman kädenjälkesi?

 

Haemme nyt asiantuntijoita tuotekehitys- ja laivasuunnittelutehtäviin

 

 

Mitä asiantuntijan tehtäviin kuuluu?

Vahvistamme toimintoja myynti-, tuotekehitys- ja laivasuunnitteluosastoilla ja tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä erilaisten laivasuunnittelun ydinkysymysten äärellä.

Tehtäviisi voi kuulua projekti-insinöörin tehtäviä uudisrakennus- tai myyntiprojektien parissa tai asiantuntijatehtäviä erityisosaamisalueeltasi laivasuunnitteluun, tekniikkaan, kustannuslaskentaan tai myyntiprojekteihin liittyen.  Osallistut laivakonseptien sekä laivojen pääominaisuuksien suunnitteluun ja neuvottelet niistä varustamojen ja viranomaisten kanssa, toimit yhteistyössä myynnin, tuotekehityksen, laivasuunnittelun sekä muiden perussuunnittelu- ja tuotanto-osastojen kanssa ja projektien lopuksi osallistut myös laivan suoritusarvojen todentamiseen luovutusvaiheessa.

 

 

Mitä odotamme sinulta?

  • Tehtävään sopiva tekninen koulutus, esim. laiva- tai konetekniikan DI/ins.
  • Laivatekniikan ja –järjestelmien,  suunnittelu- ja kustannuslaskennan tuntemusta.
  • Luovuutta ja järjestelmällisyyttä, sekä laajojen kokonaisuuksien hahmottamis- ja omaksumiskykyä.
  • Hyvää projektinhallinnan osaamista, neuvottelukykyä, yhdessä tekemisen taitoa ja esiintymiskokemusta.
  • Hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.
  • Cad-työkalujen ja toimistosovellusten tunteminen.

Eduksi katsotaan:

  • Laivatekniikan erityisalojen syvempi tuntemus esim. – laivateorian, -turvallisuuden, hydrodynamiikan, meluntorjunnan ym. osalta. Myyntiprojektien hallinnan ja suurten projektien kustannuslaskennan tuntemusta.
  • NAPA-ohjelman ja muiden alan erityistyökalujen tunteminen.

 

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.

Huomioithan, että edellytämme valitulta henkilöltä hyväksyttyä huumausainetestiä sekä terveystarkastuksessa todettua sopivuutta työsuhteen tehtäviin.

 

Mitä Meyer Turku tarjoaa sinulle?

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria takaa positiiviset näkymät urallesi.

Telakalla pääset osaksi innostavaa työyhteisöä, jossa teemme tiiminä intohimolla töitä suurien projektien eteen. Meillä sinulla on mahdollisuus toteuttaa itseäsi monipuolisesti. Yrityksessämme on paljon mielenkiintoisia työtehtäviä, ja kannustammekin työntekijöitämme sisäiseen työkiertoon. Laivanrakennusoppilaitoksemme tarjoamilla koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi!

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys niin töissä kuin vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut heti telakan porttien ulkopuolella. Muun muassa telakan kuntosali sekä meyerilaisten lentopallo-, koripallo- ja salibandyvuorot takaavat tekemistä vapaa-ajalle. Tuemme myös omia harrastuksiasi Smartum-edulla.

Laivan lähtiessä meiltä maailmalle voit olla siitä todella ylpeä! Itseasiassa koko Suomi voi olla siitä ylpeä.

Kysyttävää?

Lisätietoja antaa:

Myynti: Marjo Keiramo marjo.keiramo@meyerturku.fi

Tuotekehitys: Mikko Ilus mikko.ilus@meyerturku.fi

Laivasuunnittelu: Katja Lankinen katja.lankinen@meyerturku.fi

 

Hakeminen

Hae paikkaa tai jos et ehdi juuri nyt hakea Tilaa ilmoitus sähköpostiin »

Palaa takaisin