Harjoittelija energiatehokkuustiimiin, kesätyö

Palaa takaisin

Harjoittelija energiatehokkuustiimiin, kesätyö

Hakuaika päättyy

9.2.2020

Paikkakunta

Turku

Tehtävän kuvaus

Haluatko työskennellä tänä kesänä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista.

Haemme nyt

KESÄHARJOITTELIJAA ENERGIATEHOKKUUSRYHMÄÄN

Mitä pääset kesän aikana tekemään?

Pääset työskentelemään telakan nuoreen ja motivoituneeseen energiatehokkuustiimiin, joka on osa Sales & Design -osastoa. Energiatehokkuusryhmä on vastuussa telakalla rakennettavien matkustajalaivojen kokonaisenergiatehokkuuden kehittämisestä.

Kesäharjoittelusi aikana pääset kehittämään energiatehokkuustiimin työkaluja sekä työskentelemään matkustajalaivojen data-analytiikan parissa. Edustamme maailman huippua laivan energiatehokkuuden kehittämisessä ja käytämme työssämme edistyksellisiä työkaluja. 

Kenelle paikka sopii?

Työ sopii hyvin DI-opiskelijalle (mielellään vähintään 4. vuosikurssin opiskelija), joka opiskelee esimerkiksi prosessi-, energia- tai konetekniikkaa. Lisäksi data-analytiikan, digitalisoinnin (esim. IoT, Azure) sekä ohjelmoinnin (esim. JavaScript) tuntemus katsotaan eduksi.

Olet lisäksi oma-aloitteinen, innovatiivinen sekä pystyt hallitsemaan kokonaisuuksia. Tärkeintä on halu oppia ja kehittyä alalla!

Tarjoamme

Kesätyö meillä on erinomainen startti urallesi! Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät meillä työskenteleville jatkossakin.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Järjestämme kesätyöntekijöille myös kesänaloitustapahtuman sekä päätösjuhlan.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Lisätietoja antaa

Tero Mäki-Jouppila
Head of Energy Efficiency group
+358 50 574 1641
tero.maki-jouppila@meyerturku.fi

Yhteydenotot mielellään sähköpostiin.

Hakeminen

Hae paikkaa

Palaa takaisin