Harjoittelija lohkovarusteluun, kesätyö

Palaa takaisin

Harjoittelija lohkovarusteluun, kesätyö

Hakuaika päättyy

9.2.2020

Paikkakunta

Turku

Tehtävän kuvaus

Haluatko työskennellä tänä kesänä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista.

Haemme nyt

KESÄHARJOITTELIJAA LOHKOVARUSTELUUN

Mitä pääset kesän aikana tekemään?

Haemme kesätyöntekijää telakan Lohkovarustelu -osastolle. Tehtäviisi kuuluu muun muassa työnjohtajan tukeminen sekä asennusaikojen tarkastaminen ja niiden päivittäminen Cadmatic 3D -ohjelmaan. 

Tehtävässä kerrytät kokemusta laivanrakennuksesta, 3D-ohjelmien toiminnasta sekä työnjohdollisista toiminnoista.

Toimit tehtävässäsi työnjohtajan ja työnsuunnittelijan tukena.

Kenelle paikka sopii?

Toivomme, että opiskelet tehtävään soveltuvaa teknistä alaa. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää tietoteknillistä osaamista sekä kykyä toimia tiukkojen aikataulujen puitteissa ja ajoittaista paineensietokykyä. Lisäksi tarvitset hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.

Työskentelet itsenäisesti ja oma-aloitteisesti, mutta olet myös hyvä tiimityöskentelijä. Olet helposti lähestyttävä, aktiivinen vuorovaikuttaja ja työskentelet joustavasti eri ammattiryhmien kanssa.

Kokemus laivanrakennuksesta ja Cadmatic-ohjelmasta katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Kesätyö meillä on erinomainen startti urallesi! Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät meillä työskenteleville jatkossakin.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Järjestämme kesätyöntekijöille myös kesänaloitustapahtuman sekä päätösjuhlan.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Lisätietoja antaa

Jukka Suvanto
Lohkovarustelun päällikkö
0405669431 (klo 08.00-16.00)
jukka.suvanto@meyerturku.fi

Hakeminen

Hae paikkaa

Palaa takaisin