Harjoittelija varustelutuotannon kehitystiimiin, kesätyö

Palaa takaisin

Harjoittelija varustelutuotannon kehitystiimiin, kesätyö

Hakuaika päättyy

9.2.2020

Paikkakunta

Turku

Tehtävän kuvaus

Haluatko työskennellä tänä kesänä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista.

Haemme nyt

KESÄHARJOITTELIJAA VARUSTELUTUOTANNON KEHITYSTIIMIIN

Mitä pääset kesän aikana tekemään?

Varustelutuotanto rakentaa telakan ja toimittajaverkoston yhteistyönä varusteluvaiheessa laivan alueen, esimerkiksi hotellin, ravintolan tai pesulan, alusta loppuun saakka. Risteilijässä tällaisia alueita on noin 450 kpl.

Työssä olet osa varustelutuotannon kehitystiimiä. Tehtävässä pääset osallistumaan varustelutuotannon prosessien kehittämiseen sekä muihin kehitysprojekteihin, joilla parannamme varustelutuotannon suorituskykyä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä varustelun kehitysinsinöörien kanssa lähellä käytäntöä tuotannon rajapinnassa.

Kenelle paikka sopii?

Toivomme hakijalta vähintään parin vuoden opintoja tehtävään soveltuvalta tekniseltä alalta (DI tai AMK) esimerkiksi konetekniikan, tuotantotekniikan tai tuotantotalouden koulutusohjelmasta. 

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset reipasta ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä halua oppia uutta. Sinulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot ja työskentelet sujuvasti yksin tai ryhmässä. Arvostamme ymmärrystä tuotannon ja prosessien kehittämisestä sekä projektinhallintataitoja.

Tarjoamme

Kesätyö meillä on erinomainen startti urallesi! Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät meillä työskenteleville jatkossakin.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Järjestämme kesätyöntekijöille myös kesänaloitustapahtuman sekä päätösjuhlan.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Lisätietoja antaa

Oskari Miettinen
Head of Group, Outfitting Business Development
+358 50 404 7234 (soittoajat tiistaisin ja torstaisin klo 14-16)
oskari.miettinen@meyerturku.fi

Hakeminen

Hae paikkaa

Palaa takaisin