Head of Ship Theory Design

Palaa takaisin

Head of Ship Theory Design

Hakuaika päättyy

14.10.2018

Paikkakunta

Turku

Tehtävän kuvaus

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt henkilöä seuraavaan tehtävään

Head of Ship Theory Design, Laivateoriasuunnittelu

Laivateoriasuunnitteluosaston päällikön tehtävässä vastaat oman vastuualueesi tehtävistä ja toiminnoista, jotka ovat hydrodynamiikka, vakavuuslaskenta ja laivateoria, ääni- ja värähtelyhallinta, turvallisuuden ja painon hallinta.

Osastopäällikkönä toimit henkilöstön esimiehenä ja vastaat henkilöstön ja toimintojen johdonmukaisesta johtamisesta ja jatkuvasta kehittämisestä. Tehtävässä vastaat myös osaston budjetin valmistelusta ja seurannasta.

Laivojen myyntiprojektivaiheessa varmistat projektien edellytyksien olevan kunnossa niin henkilöstön kuin budjettikalkyylin osalta. Laivaprojektin toteutusvaiheessa vastaat suunnittelun etenemästä, riskienhallinnasta sekä kustannuslaskennasta ja -ennusteista.

Toivomme hakijalta

  • Soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. DI) laivanrakennusalan koulutus on eduksi
  • Viiden vuoden työkokemusta laivasuunnittelusta
  • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • Sujuvaa englannin kielen taitoa

Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Lisätietoja antaa

Mika Heiskanen
Suunnittelujohtaja
puh. 050 538 9000

Soittoaika on perjantaisin klo 14–16.

Hakeminen

Hae paikkaa

Palaa takaisin