HSE-insinööri

Palaa takaisin

HSE-insinööri

Muistuta minua tästä paikasta »

Hakuaika päättyy

31.10.2021

Paikkakunta

Turku

Tehtävän kuvaus

Haluatko työskennellä maailman upeimpien risteilyalusten parissa? Tule osaksi yhtä maailman vahvinta laivanrakennustiimiä!

Perheomisteinen Meyer Turku Oy on erikoistunut rakentamaan edistyksellisiä, innovatiivisia ja ympäristöystävällisiä risteilyaluksia, joita rakennetaan vain muutamalla telakalla koko maailmassa. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737 ja tarinamme jatkuu. 

Tytäryhtiöihimme kuuluvat hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivan sisustusalueiden kokonaistoimittaja Shipbuilding Completion Oy sekä suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidemme, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa olemme yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Tiivistämme yhteistyötä sisartelakoidemme kanssa jatkuvasti, ja monet työntekijämme työskentelevät lyhyempiä tai pidempiäkin jaksoja myös Saksassa. 

Haluatko jättää oman kädenjälkesi? 

Haemme nyt HSE-insinööriä.

Mitä HSE-insinöörin tehtäviin kuuluu?

HSE-insinöörinä tuet linjaorganisaation toimintaa osana HSE-osaston asiantuntijatiimiä. Vastuualueellesi kuuluu riskinarviointiprosessin ylläpito ja kehittäminen sekä kemikaaliturvallisuuden kehittäminen.

HSE-insinöörinä:

  • Ohjaat ja tuet telakan osastoja riskinarvioinneissa, kemikaaliturvallisuusasioissa sekä räjähdyssuojausasioissa
  • Osallistut turvakierroksiin ja HSE-raportointiin
  • Toimit kouluttajana HSE-koulutuksissa
  • Osallistut HSE-poikkeamien tutkintaan ja käsittelyyn
  • Vastaat räjähdyssuojausasiakirjan ylläpidosta ja ajantasaisuudesta
  • Toimit ATEX-vastuullisena toimintaperiaateasiakirjalaitoksessa tiiviissä yhteistyössä kunnossapidon kanssa.

Mitä odotamme sinulta?

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto (AMK tai muu korkeakoulu) sekä aiempaa kokemusta riskinarviointien suunnittelusta, toteutuksesta ja dokumentoinnista. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös sujuvaa englannin kielen taitoa. Sähköturvallisuusosaaminen katsotaan eduksi.

Etsimme henkilöä, joka on kiinnostunut turvallisuuden ja turvallisuuskulttuurin kehittämisestä laaja-alaisesti. Telakan monipuolinen toimintaympäristö vaatii aktiivista ja ennakkoluulotonta otetta yhteistyöhön yli organisaatiorajojen. 

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.

Mitä Meyer Turku tarjoaa sinulle?

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria takaa positiiviset näkymät urallesi.

Telakalla pääset osaksi innostavaa työyhteisöä, jossa teemme tiiminä intohimolla töitä suurien projektien eteen. Meillä sinulla on mahdollisuus toteuttaa itseäsi monipuolisesti. Yrityksessämme on paljon mielenkiintoisia työtehtäviä, ja kannustammekin työntekijöitämme sisäiseen työkiertoon. Laivanrakennusoppilaitoksemme tarjoamilla koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään. 

Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi!

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys niin töissä kuin vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut heti telakan porttien ulkopuolella. Muun muassa telakan kuntosali sekä meyerilaisten lentopallo-, koripallo- ja salibandyvuorot takaavat tekemistä vapaa-ajalle. Tuemme myös omia harrastuksiasi Smartum-edulla.

Laivan lähtiessä meiltä maailmalle voit olla siitä todella ylpeä! Itseasiassa koko Suomi voi olla siitä ylpeä.

Kysyttävää?

Lisätietoja tehtävästä antaa työsuojelupäällikkö Matti Tuimala, puh. 050 322 0013 pe 22.10. klo 13 – 15, ma 25.10. klo 13-15 ja pe 27.10.2021 klo 9-11.

Hakeminen

Hae paikkaa tai jos et ehdi juuri nyt hakea Tilaa ilmoitus sähköpostiin »

Palaa takaisin