IT-asiantuntijoita, kesätyö

Palaa takaisin

IT-asiantuntijoita, kesätyö

Hakuaika päättyy

9.2.2020

Paikkakunta

Turku

Tehtävän kuvaus

Haluatko työskennellä tänä kesänä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista.

Haemme nyt

IT-HARJOITTELIJOITA kesäharjoitteluun

Mitä pääset kesän aikana tekemään?

Telakan IT-osastolla pääset tekemään työtä, jonka tulokset ovat konkreettisia ja näkyviä. Teemme myös paljon yhteistyötä alueen näkyvimpien IT-toimijoiden kanssa, joten saat luotua laajan verkoston alallasi.

Pääset osaksi reipasta tiimiä, jossa työilmapiiri tukee tulevaisuuden osaamistasi ja päivittäistä oppimistasi.

Meillä on kesäksi auki kaksi kesätyöpestiä. Hakemuksen lopussa voit valita, mihin paikkoihin erityisesti haluat hakea.

IT-harjoittelija, tukijärjestelmät 

Tehtävässä tulet suunnittelemaan IT-järjestelmien valvonnan politiikkaa ja arkkitehtuuria sekä soveltamaan yleisiä hyväksi havaittuja käytäntöjä IT-järjestelmien ylläpidon ja liiketoiminnan jatkuvuuden tukemiseksi.

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään mielenkiintoisissa ja monipuolisissa tehtävissä IT:n ja liiketoiminnan rajapinnassa.

Network Specialist -harjoittelija

Työssäsi olet mukana tietoverkon ratkaisusuunnittelussa. Pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan IT-ratkaisuja liiketoiminnan näkökulmasta.

Tässä tehtävässä pääset harjoittelemaan toimittajien ohjaamista sekä tutustumaan teollisuusyrityksen tietoturvaan.

Kenelle paikka sopii?

Opiskelet IT-alaa korkeakoulussa ja sinulla on perustietämys IT-tekniikasta. Olet oma-aloitteinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Pystyt kommunikoimaan hyvin suomen lisäksi myös englanniksi.

Eduksi katsomme aiemman kokemuksen IT-työtehtävistä ja erilaisista IT-järjestelmistä.

Telakalla tehdään useita opinnäytteitä vuodessa – jos olet aloittelemassa omaasi, kesätyösi aikana sinulla on loistava mahdollisuus keskustella asiasta esimiehesi kanssa ja ehdottaa aihetta.

Tarjoamme

Kesätyö meillä on erinomainen startti urallesi! IT-osastolla pääset toimimaan laaja-alaisessa monitoimittajaympäristössä huippuedistyksellisellä teollisuuden alalla.

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät meillä työskenteleville jatkossakin.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Järjestämme kesätyöntekijöille myös kesänaloitustapahtuman sekä päätösjuhlan.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Lisätietoja antaa

Sakari Lähdetie
Head of Group, EWP and Network
+358 40 678 3730 (soittoaika pe 24.1. klo 14-16)
sakari.lahdetie@meyerturku.fi

Hakeminen

Hae paikkaa

Palaa takaisin