Kesäharjoittelijoita, tuotannon työntekijät

Palaa takaisin

Kesäharjoittelijoita, tuotannon työntekijät

Hakuaika päättyy

13.2.2022

Paikkakunta

Turku

Tehtävän kuvaus

Hae meille kesäksi tekemään töitä maailman upeimpien risteilyalusten parissa! 

Kesällä 2022 haemme tuotantoon harjoittelijoiksi teknisen alan opiskelijoita eri aloilta. Voit opiskella teknistä alaa ammattikoulussa tai ensimmäisiä vuosia yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa. Sinun täytyy kuitenkin olla täysi-ikäinen. 

Tuotannossa meillä on avoinna kesätöitä muun muassa: 

  • sähkö- ja varusteluasennusharjoittelijoille 
  • työkalujen korjaajille 
  • varastotyöntekijöille. 

Kesätyöaika sijoittuu pääsääntöisesti toukokuun puolivälin ja elokuun lopun väliselle ajalle. 

Kesän aikana pääset näkemään, kuinka varustelulaiturissamme valmistuu asiakkaallemme Carnival Corporationille rakennettava Carnival Celebration. Olet mukana myös tilauskirjassa seuraavien alusten suunnittelussa kokeneiden ammattilaisten tukemana. Kesätöissä telakalla pääset osaksi yhtä maailman vahvinta laivanrakennustiimiä! 

Kesätyöhakumme on auki 13.2.2022 saakka, mutta tehtäviä aletaan täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä.  

Lisätietoja rekry@meyerturku.fi. 

Yritys 

Perheomisteinen Meyer Turku Oy on erikoistunut rakentamaan edistyksellisiä, innovatiivisia ja ympäristöystävällisiä risteilyaluksia, joita rakennetaan vain muutamalla telakalla koko maailmassa. Rakentamamme laivat tunnetaan maailman merillä edistyksellisestä tekniikastaan ja modernista muotoilustaan.  

Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737 ja tarinamme jatkuu! Tilauskirjamme ulottuu vuoteen 2026, ja meillä on valmisteilla useampi luksusristeilijä. 

Tytäryhtiöihimme kuuluvat hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivan sisustusalueiden kokonaistoimittaja Shipbuilding Completion Oy sekä suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidemme, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja Rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa olemme yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. 

Hakeminen

Hae paikkaa

Palaa takaisin