Kiinteistöhuoltaja, kesätyö

Palaa takaisin

Kiinteistöhuoltaja, kesätyö

Hakuaika päättyy

9.2.2020

Paikkakunta

Turku

Tehtävän kuvaus

Haluatko työskennellä tänä kesänä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista.

Haemme nyt

KIINTEISTÖHUOLTAJAA

Mitä pääset kesän aikana tekemään?

Tehtävä on pääsääntöisesti telakan ulko-alueiden kunnossapitoa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu muita kiinteistöhuoltoon kuuluvia  töitä.

Kenelle paikka sopii?

Kesätyö sopii henkilölle joka on oma-aloitteinen, motivoitunut ja halukas tekemään ulkotyötä. Kokemus kiinteistöhuollon tehtävistä tai siihen liittyvä koulutus katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Kesätyö meillä on erinomainen startti urallesi! Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät meillä työskenteleville jatkossakin.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Järjestämme kesätyöntekijöille myös kesänaloitustapahtuman sekä päätösjuhlan.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Lisätietoja antaa

Jani Vähätupa
Kunnossapidon työnjohtaja
050-5969896 (soittoaika arkisin klo 10-11)
jani.vahatupa@meyerturku.fi

Hakeminen

Hae paikkaa

Palaa takaisin