Koneensuunnittelija, kesätyö, Piikkio Works Oy

Palaa takaisin

Koneensuunnittelija, kesätyö, Piikkio Works Oy

Hakuaika päättyy

9.2.2020

Paikkakunta

Piikkiö

Tehtävän kuvaus

Haluatko työskennellä tänä kesänä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista.

Haemme nyt

KONEENSUUNNITTELIJAA

Mitä pääset kesän aikana tekemään?

Tuotekehitysosasto vastaa Piikkioworks Oy:n tuotteiden kehitysprojekteista. Kesätyöntekijänä tuotekehitysosastolla tehtävänäsi on avustaa tuotteiden suunnittelun tarkastuksissa ja olla mukana kehitystehtävissä.

Kenelle paikka sopii?

Kesätyö sopii henkilölle, jolla on tuntumaa jostakin 3D-ohjelmasta (miel. SolidWorks) ja kiinnostusta koneensuunnitteluun. Opiskelet teknistä alaa, esimerkiksi konetekniikkaa.  

Tarjoamme

Kesätyö meillä on erinomainen startti urallesi! Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät meillä työskenteleville jatkossakin.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Järjestämme kesätyöntekijöille myös kesänaloitustapahtuman sekä päätösjuhlan.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Lisätietoja antaa

Jaakko Vilo
 040 820 2706 (soittoaika hakuaikana klo 11.00-11.30)
 jaakko.vilo@piikkioworks.fi

Hakeminen

Hae paikkaa

Palaa takaisin