Laitossuunnittelijoita, ENG’nD Oy

Palaa takaisin

Laitossuunnittelijoita, ENG’nD Oy

Muistuta minua tästä paikasta »

Hakuaika päättyy

1.12.2019

Paikkakunta

Rauma

Tehtävän kuvaus

Technology Design and Engineering ENG'nD Oy on meriteollisuuden projekteihin ja teollisuusasiakkaiden laitosinvestointeihin erikoistunut suunnittelu- ja projektinhoitopalveluyritys. Yrityksemme toimipisteet, pääkonttori Raumalla ja toimisto Porissa, työllistävät tällä hetkellä yli 80 huippuammattilaista. Olemme yksi Meyer Turku Oy:n tytäryhtiöistä. 

Näkymien ollessa vahvassa kasvussa haemme teollisuusasiakkaittemme laitosinvestointeihin suunnittelijoita. Työskentelet laitossuunnitteluprojekteissa asiakkaan tiloissa.

Toivomme hakijalta

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (esim. teknikko tai insinööri). Hallitset Autocad- ja Office -ohjelmistojen sekä 3D-suunnitteluohjelmien, esim. Solidworks käytön.

Olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja motivoitunut oppimaan uutta sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Kommunikoit hyvin englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti. 

Aikaisempi kokemus suunnittelutehtävistä katsotaan eduksi, mutta voit olla myös vastavalmistunut. Tärkeintä on motivoitunut ja innostunut asenne työhösi. 

Tule meille töihin                

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haasteellisia tehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä tulevaisuuden tekijäksi.

Lisätietoja antaa ryhmäpäällikkö Juha Salonen, puh. 050 599 3513. 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemus 1.12.2019 mennessä.

Hakeminen

Hae paikkaa tai jos et ehdi juuri nyt hakea Tilaa ilmoitus sähköpostiin »

Palaa takaisin