Laiva-automaation systeemi-insinööri

Palaa takaisin

Laiva-automaation systeemi-insinööri

Hakuaika päättyy

21.4.2019

Paikkakunta

Turku

Tehtävän kuvaus

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä? Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

Laiva-automaation systeemi-insinööriä

Tehtäviisi kuuluu

Tehtävässä vastaat laivan automaatiojärjestelmän kehityksestä, suunnittelusta ja toteutuksesta. Työhösi kuuluu laivaerittelyiden ja systeemikuvausten sekä laitemitoituksen ja muun suunnittelun lähtöaineiston laatiminen omalta vastuualueeltasi.  Toimit suunnittelun ja oston teknisenä tukena ja vastaat perussuunnitteluaineiston tarkastamisesta. Toimit tarvittaessa käyttöönoton, tuotannon ja takuuosaston teknisenä tukena.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

– Soveltuvaa teknistä koulutusta (Insinööri tai DI)
– Useiden vuosien kokemusta automaatiosuunnittelun tehtävistä
– Suunnitteluohjelmistojen hyvää hallintaa (esim Autocad)
– Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
– Suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa

Kehitystausta ja/tai kehitysorientoitunut työskentelyote on ehdoton etu tähän tehtävään.

Tarjoamme

Tarjoamme kiinnostavan ja vastuullisen työtehtävän merkittävänä osana maailmanluokan laivanrakennusta.

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla. Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään. Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle. Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Hakeminen

Hae tehtävää 21.4. mennessä rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujen www.experis.fi tehtävän ”Laiva-automaation Systeemi-insinööri, Turku” –kautta. Lisätietoja antaa Experiksen rekrytointikonsultti Kati Tuominen, parhaiten tavoitettavissa ke 3.4. klo 8:00-9:00, sekä ke 10.4. klo 15:00-16:00, p. 050 390 9787.

Hakeminen

Hae paikkaa

Palaa takaisin