Laskuntarkastaja (invoice controller), kesätyö

Palaa takaisin

Laskuntarkastaja (invoice controller), kesätyö

Hakuaika päättyy

9.2.2020

Paikkakunta

Turku

Tehtävän kuvaus

Haluatko työskennellä tänä kesänä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista.

Haemme nyt

KESÄTYÖNTEKIJÄÄ laskuntarkastustiimiin.

Mitä pääset kesän aikana tekemään?

Tehtäviisi kuuluu Meyer Turku Oy:n ja tytäryhtiöiden ostolaskujen kirjaamista sekä niiden tarkistamista ja skannaamista.

Työskentelet osana 6 hengen tiimiä, joiden kanssa teet tiiviisti yhteistyötä.

Kenelle paikka sopii?

Kesätyö sopii henkilölle, joka on oma-aloitteinen, reipas ja haluaa oppia uutta. Sinulla on yleisymmärrys ostolaskuista, kirjanpidosta ja verokoodeista. Sinulla on perustason englannin kielen taito. 

Olet esimerkiksi liiketalouden tai taloushallinnon opiskelija. Kokemus Basware IP -ostolaskukäsittelyohjelman tai SAPin käytöstä katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Kesätyö meillä on erinomainen startti urallesi! Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät meillä työskenteleville jatkossakin.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Järjestämme kesätyöntekijöille myös kesänaloitustapahtuman sekä päätösjuhlan.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Lisätietoja antaa

Päivi Ruusunen
Team manager, Invoice Control
0505640859 (soittoaika maanantaisin klo 9-10)
paivi.ruusunen@meyerturku.fi

Hakeminen

Hae paikkaa

Palaa takaisin