Lead Engineer varustelusuunnittelu, ENG’nD Oy

Palaa takaisin

Lead Engineer varustelusuunnittelu, ENG’nD Oy

Muistuta minua tästä paikasta »

Hakuaika päättyy

1.12.2019

Paikkakunta

Rauma

Tehtävän kuvaus

Technology Design and Engineering ENG'nD Oy on meriteollisuuden projekteihin ja teollisuusasiakkaiden laitosinvestointeihin erikoistunut suunnittelu- ja projektinhoitopalveluyritys. Yrityksemme toimipisteet, pääkonttori Raumalla ja toimisto Porissa, työllistävät tällä hetkellä yli 80 huippuammattilaista. Maailman suurimmat ja teknologisesti kehittyneimmät risteilijät valmistetaan emoyhtiömme telakalla Turussa. Meyer Turku rakentaa yhdessä sisartelakoidensa Saksan Papenburgissa sijaitsevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin kanssa maailman innovatiivisimmat ja edistyksellisimmät risteilijät.

Näkymien ollessa vahvassa kasvussa haemme varustelusuunnitteluun Lead Engineeriä.

Lead Engineerinä johdat projektiryhmäsi suunnittelua asiakas- ja alihankkija rajapinnassa. Tarjoamme erittäin mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä työskentelemään maailman kehittyneimpien risteilijöiden parissa kansainvälisessä työryhmässä.

Toivomme hakijalta

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (esim. teknikko tai insinööri). Hallitset 3D-suunnitteluohjelmiston (esim. Cadmatic) sekä Office -ohjelmistojen käytön.

Aiemman kokemuksen varustelu- /sisustussuunnittelusta katsomme eduksi, mutta tärkeintä on motivoitunut ja innostunut asenne työhösi.

 Olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja halukas oppimaan uutta. Kommunikoit hyvin englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti. 

Tule meille töihin               

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haasteellisia tehtäviä kansainvälisessä ympäristössä sekä mahdollisuuden kehittyä tulevaisuuden laivanrakentajaksi. Emoyhtiön vakaa tilauskanta mahdollistaa positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Lisätietoja antaa ryhmäpäällikkö Petri Marttinen, puh. 040 839 9370. 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemus 1.12.2019 mennessä.

Hakeminen

Hae paikkaa tai jos et ehdi juuri nyt hakea Tilaa ilmoitus sähköpostiin »

Palaa takaisin