Levyseppiä suurlohkokoontiin

Palaa takaisin

Levyseppiä suurlohkokoontiin

Muistuta minua tästä paikasta »

Hakuaika päättyy

22.9.2019

Paikkakunta

Turku

Tehtävän kuvaus

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

LEVYSEPPIÄ SUURLOHKOKOONTIIN

Tehtäviisi kuuluu

Levyseppänä suurlohkokoonnissa osallistut laivan suurlohkojen valmistamiseen tiiviissä yhteistyössä muiden osaston jäsenten kanssa. Hoidat työnjohtajan osoittamat työtehtävät tunnollisesti hyvää turvallisuuskulttuuria noudattaen. Työ on 2-vuorotyötä.

Toivomme hakijalta

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään sopiva koulutus tai kokemusta vastaavasta työstä. Saatat olla etsimämme henkilö, jos olet oikealla asenteella varustettu tiimipelaaja, joka tulee toimeen hyvin muiden kanssa.

Eduksi katsotaan teknisten piirustusten lukutaito.

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.

Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Lisätietoja antaa

Juha Luostarinen
Työnjohtaja
050 5764 182
juha.luostarinen@meyerturku.fi

Jussi Tunturi
Tuotantoinsinööri
050 4621 433 (soittoajat keskiviikkoisin ja torstaisin klo 13-15)
jussi.tunturi@meyerturku.fi

Hakeminen

Hae paikkaa tai jos et ehdi juuri nyt hakea Tilaa ilmoitus sähköpostiin »

Palaa takaisin