Logistiikan työnjohtaja, kesätyö

Palaa takaisin

Logistiikan työnjohtaja, kesätyö

Hakuaika päättyy

9.2.2020

Paikkakunta

Turku

Tehtävän kuvaus

Haluatko työskennellä tänä kesänä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista.

Haemme nyt

LOGISTIIKAN TYÖNJOHTAJAA

Mitä pääset kesän aikana tekemään?

Haemme runkotuotannon tehdaslogistiikkaan työnjohtajaa kesälomakaudeksi. Tehdaslogistiikka-osasto vastaa laivaprojektin rungon valmistamiseen käytettävien materiaalien kuljetuksista ja varastoinnista eri tuotantovaiheiden välillä.

Tehtävässäsi johdat päivittäisiä logistiikan prosesseja, osallistut kehityshankkeisiin ja ratkot päivittäisiä ongelmia. Vastuualueellesi kuuluvat runkotuotannon sisäiset ja ulkoiset kuljetukset sekä varastointi. Työ sisältää myös kuljetussuunnittelua ja kuljetustilausten käsittelyä. Toimit yhteistyössä muiden logistiikkatyönjohtajien, telakan tuotanto-osastojen ja alihankkijoiden kanssa.  

Kenelle paikka sopii?

Kesätyö soveltuu hyvin esimerkiksi logistiikan, konetekniikan, tuotantotekniikan ja tuotantotalouden amk- tai yliopisto-opiskelijalle.

Onnistuminen työtehtävässä edellyttää hakijalta oma-aloitteista työotetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja paineensietokykyä. Eduksi katsotaan aiempi kokemus logistiikasta, MS-office -taidot ja SAP-osaaminen. 

Tarjoamme

Kesätyö meillä on erinomainen startti urallesi! Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät meillä työskenteleville jatkossakin.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Järjestämme kesätyöntekijöille myös kesänaloitustapahtuman sekä päätösjuhlan.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Lisätietoja antaa

Akseli Ruuhela
Tehdaslogistiikan prosessi-insinööri
050 329 3530
Suositellut soittoajat:
22.1.2020 klo 14-16
29.1.2020 klo 13-15
5.2.2020 klo 13-15

Hakeminen

Hae paikkaa

Palaa takaisin