Lupatoimiston hoitaja, kesätyö

Palaa takaisin

Lupatoimiston hoitaja, kesätyö

Hakuaika päättyy

9.2.2020

Paikkakunta

Turku

Tehtävän kuvaus

Haluatko työskennellä tänä kesänä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista.

Haemme nyt

LUPATOIMISTON HOITAJAA

Mitä pääset kesän aikana tekemään?

Lupatoimiston hoitajan tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu, henkilötietolomakkeiden käsittely, tietojen syöttö henkilötietojärjestelmään sekä henkilötietojärjestelmän hallinta.

Lisäksi lupatoimiston työntekijän tulee hallita tilaajavastuulaki ja ulkomaalaislaki (kuuluu perehdytykseen).

Työssäsi olet tiiviissä yhteistyötä laajasti telakan eri osastojen kanssa. Työ edellyttää tarkkuutta sekä hyvää yhteistyökykyä.

Lupatoimistossa työskentelee 8 virkailijaa. Kesätyöntekijä saa heiltä kattavan koulutuksen ja opastuksen työssä onnistumiseen.

Kenelle paikka sopii?

Kesätyö sopii henkilölle, joka on kiinnostunut asiakaspalvelusta ja jolla on hyvä kielitaito (suomen ja englannin taidon lisäksi eduksi katsotaan esimerkiksi venäjän tai puolan kielen taito). Menestyäksesi tehtävässä sinun tulee myös hallita yleisimmät MS-Officen työkalut.

Tarjoamme

Kesätyö meillä on erinomainen startti urallesi! Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät meillä työskenteleville jatkossakin.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Järjestämme kesätyöntekijöille myös kesänaloitustapahtuman sekä päätösjuhlan.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Lisätietoja antaa

Juha-Matti Salminen
040 8261 590 (soittoaika ti-to klo 9-10.00)
juha-matti.salminen@meyerturku.fi

Hakeminen

Hae paikkaa

Palaa takaisin