LVI- asentaja, kesätyö

Palaa takaisin

LVI- asentaja, kesätyö

Hakuaika päättyy

9.2.2020

Paikkakunta

Turku

Tehtävän kuvaus

Haluatko työskennellä tänä kesänä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista.

Haemme nyt

LVI-ASENTAJAA

Mitä pääset kesän aikana tekemään?

Meyer Turun LVI-asentajana pääset kesän aikana muun muassa vetämään työaikaisia energioita työpisteille sekä vastaamaan ilmanvaihdosta ja hitsauskäryn poistosta. 

Työkohteesi sijaitsevat varusteltavana olevassa Carnivalin Mardi Gras – nimisessä laivassa ja rakenteilla olevassa Costa Toscana risteilijän rakennuspisteillä. Töitä on myös piha-alueilla. 

Kenelle paikka sopii?

Kesätyö sopii tekniikasta kiinnostuneelle, vastuuntuntoiselle ja oma-aloitteiselle opiskelijalle. 

Eduksesi on opiskelu tehtävään soveltuvalla tekniikan alalla joko ammattikoulussa tai korkeakoulussa.

Tarjoamme

Kesätyö meillä on erinomainen startti urallesi! Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät meillä työskenteleville jatkossakin.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Järjestämme kesätyöntekijöille myös kesänaloitustapahtuman sekä päätösjuhlan.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Lisätietoja antaa

Paula Lindfors
Kunnossapidon työnjohtaja  
paula.lindfors@meyerturku.fi
+358 50 308 3817 (soittoaika arkisin klo 13–14)

Hakeminen

Hae paikkaa

Palaa takaisin