Mittatarkastaja, kesätyö

Palaa takaisin

Mittatarkastaja, kesätyö

Hakuaika päättyy

9.2.2020

Paikkakunta

Turku

Tehtävän kuvaus

Haluatko työskennellä tänä kesänä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista.

Haemme nyt

MITTATARKASTAJAA

Mitä pääset kesän aikana tekemään?

Runkotuotannon laatuosasto vastaa yhdessä tuotanto-osastojen kanssa laadunvalvonnasta ja -kehityksestä. Haemme nyt kesätyöntekijää runkotuotannon mittatarkkuuden valvontaan.

Tehtävässäsi pääset osallistumaan laivan eri rakennusvaiheiden mittatarkastuksiin ja mittaustulosten analysointiin.

Teet työtäsi kokeneen mittatarkastajan apuna. Sinulla on mahdollisuus tutustua myös laserkeilaukseen ja erilaisiin analysointiohjelmistoihin kuten. Spatial Analyzer, Leica Cyclone ,Geomagic ja 3D-Win. 

Kenelle paikka sopii?

Voit olla esimerkiksi kartoittajaksi tai maanmittausinsinööriksi opiskeleva.

Analysointiin soveltuu myös erilaisten suunnitteluohjelmistojen vahva osaaminen, jota voi olla vaikkapa konetekniikan insinööriksi opiskelevilla.

Tarjoamme

Kesätyö meillä on erinomainen startti urallesi! Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät meillä työskenteleville jatkossakin.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Järjestämme kesätyöntekijöille myös kesänaloitustapahtuman sekä päätösjuhlan.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Lisätietoja antaa

Jan-Erik Hellsberg
DC- Engineer
0504008457
jan-erik.hellsberg@meyerturku.fi

Hakeminen

Hae paikkaa

Palaa takaisin