Mittatarkastaja / mittausinsinööri

Palaa takaisin

Mittatarkastaja / mittausinsinööri

Muistuta minua tästä paikasta »

Hakuaika päättyy

31.3.2019

Paikkakunta

Turku

Tehtävän kuvaus

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

MITTAUSTARKASTAJAA tai MITTAUSINSINÖÖRIÄ

Tehtäviisi kuuluu

Työssäsi suoritat mittauksia laivan eri rakenteisiin, analysoit mittaustuloksia päätteellä ja tarvittaessa olet yhteydessä tuotannon työnjohtoon mahdollisista korjaustarpeista.

Teet työtäsi mittaparin kanssa nykyaikaisella teollisuusmittauslaitteistolla sekä analysointiohjelmistolla.  Mahdollisesti pääset tekemään myös laserkeilauksia ja pistepilvien analysointia.

Toivomme hakijalta

Voit olla koulutukseltasi kartoittaja, maanmittaus-teknikko tai insinööri tai sinulla on muuten vahva osaaminen teollisuusmittauksesta.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot suomen lisäksi myös englannin kielellä. Hallitset MS-Office ja AutoCAD-ohjelmat. Spatial Analyzer-, Geomagic- ja Leica Cyclone -ohjelmistojen käyttökokemus katsotaan eduksi.

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.

Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Lisätietoja antaa

Jan-Erik Hellsberg
Mittausinsinööri, Welding Technology & QA/QC
jan-erik.hellsberg@meyerturku.fi
+358504008457

Hakeminen

Hae paikkaa tai jos et ehdi juuri nyt hakea Tilaa ilmoitus sähköpostiin »

Palaa takaisin