Muuntokoulutus: Laivasuunnittelija (sisustussuunnittelu), Meyer Turku Oy

Palaa takaisin

Muuntokoulutus: Laivasuunnittelija (sisustussuunnittelu), Meyer Turku Oy

Hakuaika päättyy

14.1.2019

Paikkakunta

Turku

Tehtävän kuvaus

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

Suunnittelijaa, Sisustussuunnitteluosastolle

Olet osa laivan perussuunnittelusta vastaavaa suunnittelutiimiä. Suunnittelu on osastollamme teknispainotteista ja pienempien tai isompien kokonaisuuksien hallitsemista. Tavoitteena on etsiä ratkaisuja, miten arkkitehtien visiot saadaan toteutettua niin, että kaikkia säännöt, määräykset ja sopimukset on huomioitu. Kehitämme koko ajan toimintatapojamme yhä enemmän 3D-painotteiseksi. Sinun työtehtäväsi ryhmässä muokkautuu ja kehittyy kokemuksesi mukaisesti.

Työsuhteesi alussa osallistut neljä kuukautta kestävään muuntokoulutukseen. Teoriajaksot suoritetaan Meyer Turku Oy:n Laivanrakennusoppilaitoksessa ja koulutukseen liittyvä työharjoittelu tapahtuu sisustussuunnitteluosastolla perussuunnittelussa.

Toivomme hakijalta

Toivomme, että olet reipas, oma-aloitteinen ja innokas oppimaan. Haluat olla mukana luomassa positiivista henkeä ja olla yksi tärkeä osa tulevaisuuden laivanrakentamista. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot auttavat menestymään tehtävässäsi.

Lisäksi edellytämme

• Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

• Sopivaa teknistä koulutusta ( DI tai AMK-insinööri)

Aiempi kokemus suunnittelutehtävistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Lisätietoja antaa

Esmeralda Ståhlberg
Customer Relations – manager
+358 40 7376 272

Lisätietoja voi kysellä arkisin 2.-11.1 klo 15-16.

Hakeminen

Hae paikkaa

Palaa takaisin