Nosturiasentaja kunnossapitoon

Palaa takaisin

Nosturiasentaja kunnossapitoon

Muistuta minua tästä paikasta »

Hakuaika päättyy

5.5.2019

Paikkakunta

Turku

Tehtävän kuvaus

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

NOSTURIASENTAJAA KUNNOSSAPITOON

Tehtäviisi kuuluu

Haemme kunnossapito-osastolle nosturiasentajia sekä mekaaniseen että sähkö- ja automaatiokunnossapitoon. 

Tehtävään kuuluu telakan kaikkien nostureiden toimintahäiriöiden ja mekaanisten vikojen selvitys sekä korjaus ja huolto. Osallistut myös laitteiden vuosihuoltoihin. Työ on vuorotyötä.

Toivomme hakijalta

Toivomme, että sinulla on tehtäävän soveltuva tekninen koulutus, esimerkiksi kone/metallialan tai kunnossapidon peruskoulutus. 

Työkokemus vastaavasta tehtävästä katsotaan eduksi. 

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.

Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Lisätietoja antaa

Pekka Rautanen
Työnjohtaja
pekka.rautanen@meyerturku.fi
046-9236825 (soittoaika tiistaisin ja torstaisin klo 14.30-15.30)

Hakeminen

Hae paikkaa tai jos et ehdi juuri nyt hakea Tilaa ilmoitus sähköpostiin »

Palaa takaisin