Osastopäällikkö, lohkovarustelu

Palaa takaisin

Osastopäällikkö, lohkovarustelu

Hakuaika päättyy

9.12.2021

Tehtävän kuvaus

Haluatko työskennellä maailman upeimpien risteilyalusten parissa? Tule osaksi yhtä maailman vahvinta laivanrakennustiimiä!

Perheomisteinen Meyer Turku Oy on erikoistunut rakentamaan edistyksellisiä, innovatiivisia ja ympäristöystävällisiä risteilyaluksia, joita rakennetaan vain muutamalla telakalla koko maailmassa. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737 ja tarinamme jatkuu. 

Tytäryhtiöihimme kuuluvat hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivan sisustusalueiden kokonaistoimittaja Shipbuilding Completion Oy sekä suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidemme, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa olemme yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Tiivistämme yhteistyötä sisartelakoidemme kanssa jatkuvasti, ja monet työntekijämme työskentelevät lyhyempiä tai pidempiäkin jaksoja myös Saksassa. 

Haluatko jättää oman kädenjälkesi? 

Haemme nyt osastopäällikön lohkovarusteluun

Mitä osastopällikön tehtäviin kuuluu?

Osastopäällikkönä johdat lohkovarusteluosastoa ja vastaat tiimin rekrytoinneista sekä henkilöstöasioista. 

Varmistat että vastuualueesi projektit valmistuvat suunniteltujen aikataulujen, budjettien sekä laatuvaatimusten mukaisesti. 

Vastaat osastosi kehittämisestä sekä HSE –asioista yhdessä tiimisi kanssa. Toimit tiiviissä yhteistyössä organisaatiorajapintojen ja kokonaistoimittaja- ja alihankkijaverkoston kanssa. 

Osastopäällikkönä lohkovarustelussa pääset työskentelemään useiden sidosryhmien kanssa sekä vaikuttamaan uusien työskentelytapojen käyttöönottoon ja kehittämiseen.

Mitä odotamme sinulta?

Edellytämme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä englannin kielen taitoa. Olet aidosti kiinnostunut esimiestehtävistä sekä tehtävien organisoinnista. 

Toimit sujuvasti osana ryhmää ja ymmärrät oman työsi merkityksen osana koko laivanrakennusprosessia. Pystyt paineenkin alla työskentelemään rationaalisesti ja johtamaan ihmisiä.

Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä, teknistä koulutusta (DI/ins.) ja hyviä neuvottelutaitoja. 

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.

Mitä Meyer Turku tarjoaa sinulle?

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria takaa positiiviset näkymät urallesi.

Telakalla pääset osaksi innostavaa työyhteisöä, jossa teemme tiiminä intohimolla töitä suurien projektien eteen. Meillä sinulla on mahdollisuus toteuttaa itseäsi monipuolisesti. Yrityksessämme on paljon mielenkiintoisia työtehtäviä, ja kannustammekin työntekijöitämme sisäiseen työkiertoon. Laivanrakennusoppilaitoksemme tarjoamilla koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään. 

Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi!

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys niin töissä kuin vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut heti telakan porttien ulkopuolella. Muun muassa telakan kuntosali sekä meyerilaisten lentopallo-, koripallo- ja salibandyvuorot takaavat tekemistä vapaa-ajalle. Tuemme myös omia harrastuksiasi Smartum-edulla.

Laivan lähtiessä meiltä maailmalle voit olla siitä todella ylpeä! Itseasiassa koko Suomi voi olla siitä ylpeä.

Kysyttävää?

Atte Kirjavainen
Rungonrakennuksen johtaja
044 311 0478
atte.kirjavainen@meyerturku.fi

Hakeminen

Hae paikkaa

Palaa takaisin