Ostaja, runkotyöt ja -materiaalit

Palaa takaisin

Ostaja, runkotyöt ja -materiaalit

Muistuta minua tästä paikasta »

Hakuaika päättyy

11.8.2024

Paikkakunta

Turku

Tehtävän kuvaus

HAEMME NYT HANKINTAAN RUNKOTÖIDEN SEKÄ -MATERIAALIEN OSTAJAA

Haluatko työskennellä maailman upeimpien risteilyalusten parissa? Tule osaksi yhtä maailman vahvinta laivanrakennustiimiä!

 

Mitä ostajan tehtäviin kuuluu?

Ostaja vastaa laivan runkomateriaalien sekä ulkoisilta kumppaneilta ostettavien laivan lohkojen ja kelluvien laivan osakokonaisuuksien ja esivalmisteiden hankinnasta. Ostaja vastaa koko hankintaprosessista sisältäen toimittajaverkoston tuntemuksen, uusien toimittajavaihtoehtojen hakemisen, kyselyaineiston koostamisen, tarjousvertailut, sopimusneuvottelut, sopimuksen laadinnan, muutoksista sopimisen ja tarvittaessa laatureklamaatioiden kommunikoinnin toimittajalle.

Työtä tehdään läheisessä yhteistyössä sekä Meyer Turku Oy:n eri osastojen että Meyer Groupin muiden yksiköiden ja yhtiöiden kanssa Suomessa ja muualla Euroopassa.

 

Mitä odotamme sinulta?

  • Vähintään muutaman vuoden työkokemusta teollisuus- ja projektiliiketoiminnassa
  • Hyvää yhteistyö- ja kommunikointikykyä sekä tavoitehakuista neuvottelutaitoa.
  • Toimittajaverkoston kansainvälisyyden takia sekä kirjallinen että suullinen hyvä englannin kielen taito on välttämätön tehtävässä menestymiseksi
  • Hankintaratkaisujen kokonaiskustannusvaikutuksien ymmärtämistä
  • Osaamista tietojärjestelmien mahdollisuuksien hyödyntämisessä hankintatyössä
  • Kykyä operatiivisesti tehdä yhteistyötä sekä Meyerin sisäisesti että kansainvälisen toimittajaverkoston kanssa

 

Mitä Meyer Turku tarjoaa sinulle?

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria takaa positiiviset näkymät urallesi.

Telakalla pääset osaksi innostavaa työyhteisöä, jossa teemme tiiminä intohimolla töitä suurien projektien eteen. Meillä sinulla on mahdollisuus toteuttaa itseäsi monipuolisesti. Yrityksessämme on paljon mielenkiintoisia työtehtäviä, ja kannustammekin työntekijöitämme sisäiseen työkiertoon. Laivanrakennusoppilaitoksemme tarjoamilla koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi!

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys niin töissä kuin vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut heti telakan porttien ulkopuolella. Muun muassa telakan kuntosali sekä meyerilaisten lentopallo-, koripallo- ja salibandyvuorot takaavat tekemistä vapaa-ajalle. Tuemme myös omia harrastuksiasi Smartum-edulla.

Laivan lähtiessä meiltä maailmalle voit olla siitä todella ylpeä! Itseasiassa koko Suomi voi olla siitä ylpeä.

 

Kysyttävää?

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Samuli Kahala puh. 040-594 6186, samuli.kahala@meyerturku.fi.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 11.8.2024 mennessä. Tehtävä täytetään soveltuvan henkilön löydyttyä.

 

Meyer Turku

Meyer Turku on yksi maailman suurimmista ja moderneimmista telakoista. Rakennamme maailman uudenaikaisimpia ja ympäristöystävällisimpiä risteilyaluksia, autolauttoja ja erikoisaluksia. Osuutemme maailman risteilyrakentamisesta on noin 15 prosenttia, ja tilauskantamme ulottuu vuoteen 2026.

Meyer Turku Oy toimii Turun telakalla, jossa on rakennettu laivoja vuodesta 1737 alkaen. Meyer Turku Oy:n tytäryhtiöitä ovat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, kokonaistoimituksia laivojen yleisiin tiloihin tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä Raumalla sijaitseva laivanrakennus- ja offshore-alan suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä Saksassa toimivien Meyer Werftin ja Neptun Werftin kanssa Meyer Turku Oy muodostaa Meyer Groupin, yhden maailman johtavista risteilyalusten rakentajista.

Meyerin perinteikäs perheyritys sai alkunsa, kun Willm Rolf Meyer perusti Meyer Werft -telakan vuonna 1795 Papenburgiin, Saksaan. Tänä päivänä Meyer Groupiin kuuluvat Turun ja Papenburgin telakoiden lisäksi myös Rostockin telakka Neptun Werft.

Meyerin telakoilla suunnitellaan ja rakennetaan maailman edistyksellisimpiä risteilyaluksia, jokilaivoja ja matkustaja-autolauttoja, jotka räätälöidään vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin – ja ylittämään korkeimmatkin odotukset. Maailmanlaajuisesti tunnettua ja arvostettua perheyritystä johdetaan jo seitsemännessä polvessa.

Hakeminen

Hae paikkaa tai jos et ehdi juuri nyt hakea Tilaa ilmoitus sähköpostiin »

Palaa takaisin