Projektipäällikkö, ENG’nD Oy

Palaa takaisin

Projektipäällikkö, ENG’nD Oy

Muistuta minua tästä paikasta »

Hakuaika päättyy

5.5.2019

Paikkakunta

Rauma

Tehtävän kuvaus

Technology Design and Engineering ENG'nD Oy on meriteollisuuden projekteihin ja teollisuusasiakkaiden laitosinvestointeihin erikoistunut suunnittelu- ja projektinhoitopalveluyritys. Yrityksemme toimipaikka sijaitsee Raumalla, jossa työskentelee tällä hetkellä yli 70 suunnittelualan ammattilaista. Maailman suurimmat ja teknologisesti kehittyneimmät risteilijät valmistetaan emoyhtiömme telakalla Turussa. Meyer Turku rakentaa yhdessä sisartelakoidensa Saksan Papenburgissa sijaitsevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin kanssa maailman innovatiivisimmat ja edistyksellisimmät risteilijät.

Toimintamme ollessa vahvassa kasvussa haemme joukkoomme projektipäällikköä vastaamaan laivaprojektien eri osa-alueiden suunnittelun vetämisestä. 

Toivomme hakijalta            

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. insinööri tai DI). 

Tiimityöskentelytaidot ja motivointi korostuvat ympäristössä, joka muodostuu suunnittelijoista, asiantuntijoista, vaativista asiakastarpeista ja muun muassa ulkomaisista suunnittelupalveluja tarjoavista suunnitteluorganisaatioista. 

Laivanrakennusverkoston toimijoiden välisten yhteistyötaitojen hallinta ja suunnitteluprosessin ymmärtäminen ovat kiinteä osa työtä. Hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot korostuvat jokapäiväisessä työssä. 

Arvostamme ahkeruutta, luovuutta ja käytännönläheistä asennetta työhön. Odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota kehittää itseäsi ja toimintatapojamme. 

Toivomme sinulta vähintään muutaman vuoden kokemusta projektien vetämisestä ja raportoinnista. Olet vastuullinen ja huolehdit, että projektitiimissä oikeat ihmiset tekevät oikeita asioita oikeaan aikaan, ja projektit etenevät aikataulussa. Tehtävään kuuluu projektien jatkuva seuranta sekä uusien tehokkaampien toimintatapojen, raportointimenetelmien ja oman työn jatkuva kehittäminen.

Tule meille töihin              

Innostutko nopeatempoisesta ja intensiivisestä projektityöstä? Kiinnostaako sinua mahdollisuus kasvaa projektipäällikkönä osana kansainvälistä työympäristöä maailman johtavassa risteilijöitä valmistavassa telakkakonsernissa. ENG’nD:llä olet mukana luomassa maailman suurimpia ja teknisesti edistyksellisimpiä risteilyaluksia ja näet niiden kehityksen suunnitelmista loistoristeilijöiksi. Vastuullisuus ja asiakaslähtöisyys ovat meille avainasemassa. Sitoutuneet työntekijät ovat toimintamme keskiössä. Työtehtäväsi ovat mielenkiintoisia ja haasteellisia innostavassa ympäristössä. Tarjoamme sinulle täyden tuen työssäsi ja mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi. 

Lisätietoja antaa laatupäällikkö Kaj Elovaara, 040 557 0389.

Koetko, että olisit etsimämme osaaja? 

Täytä sähköinen hakemus 5.5.2019 mennessä ja tule osaksi huipputiimiä. 

Hakeminen

Hae paikkaa tai jos et ehdi juuri nyt hakea Tilaa ilmoitus sähköpostiin »

Palaa takaisin