Projektipäällikkö sisustusalueille, Shipbuilding Completion Oy

Palaa takaisin

Projektipäällikkö sisustusalueille, Shipbuilding Completion Oy

Muistuta minua tästä paikasta »

Hakuaika päättyy

31.7.2019

Paikkakunta

Turku

Tehtävän kuvaus

Shipbuilding Completion Oy on risteily- ja matkustajalaivojen julkisten tilojen kokonais­toimituksiin erikoistunut projektiyritys. Emoyhtiömme Meyer Turku Oy on yksi Euroopan johtavista telakkayhtiöistä. Viihtyisissä toimitiloissamme, jotka sijaitsevat Turun telakan yhteydessä, työskentelee yli 60 ammattilaista.

Toimintamme on vahvassa kasvussa ja haemme nyt joukkoomme projektipäällikköä vastaamaan risteilijöiden yleisten alueiden sisustusprojektien vetämisestä, niihin liittyvistä tarjouslaskennoista ja sopimusneuvotteluista, kustannusten seurannasta, aikatauluttamisesta ja resursoinnista sekä yhteistyöstä telakan, tilaajan, alihankkijoiden, materiaalintoimittajien sekä muiden sidosryhmien kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää työkokemusta projektipäällikön tehtävistä, laajojen asiakokonaisuuksien hallintaa, hyviä neuvottelutaitoja, paineensietokykyä sekä järjestelmällistä ja tuloshakuista työskentelyotetta. Etsimällämme henkilöllä on tehtävään sopiva tekninen koulutus, laivateollisuuden tuntemusta ja riittävä englannin kielen taito.

Tiimityöskentelytaidot ovat tarpeen projektitiimeissämme, johon kuuluu projektipäällikön lisäksi niin ostajia, suunnittelijoita kuin työnjohtajiakin. Tiiminvetäjänä projektipäällikkö hyötyy myös vahvasta esimiesosaamisesta.

Meillä pääset osaksi kansainvälistä työympäristöä maailman johtavassa risteilijöitä valmistavassa telakkakonsernissa. Tarjoamme mielenkiintoiset ja haasteelliset työtehtävät, innostavan työyhteisön täyden tuen ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi moninaisten laivaprojektien parissa.

Lisätietoa tehtävästä antaa Iiro Haapanen, p. 040 745 1400.

Hakeminen

Hae paikkaa tai jos et ehdi juuri nyt hakea Tilaa ilmoitus sähköpostiin »

Palaa takaisin