Prosessi-insinööri

Palaa takaisin

Prosessi-insinööri

Hakuaika päättyy

23.1.2022

Paikkakunta

Turku

Tehtävän kuvaus

Haluatko työskennellä maailman upeimpien risteilyalusten parissa? Tule osaksi yhtä maailman vahvinta laivanrakennustiimiä!

Perheomisteinen Meyer Turku Oy on erikoistunut rakentamaan edistyksellisiä, innovatiivisia ja ympäristöystävällisiä risteilyaluksia, joita rakennetaan vain muutamalla telakalla koko maailmassa. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737 ja tarinamme jatkuu. 

Tytäryhtiöihimme kuuluvat hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivan sisustusalueiden kokonaistoimittaja Shipbuilding Completion Oy sekä suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidemme, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa olemme yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Tiivistämme yhteistyötä sisartelakoidemme kanssa jatkuvasti, ja monet työntekijämme työskentelevät lyhyempiä tai pidempiäkin jaksoja myös Saksassa. 

Haluatko jättää oman kädenjälkesi? 

Haemme nyt Prosessi-insinööriä

Mitä Prosessi-insinöörin tehtäviin kuuluu?

Haussa runkotuotannon laserhitsausasemien tekninen omistaja, prosessi-insinööri. Tehtävässä vastaat mm. laserhitsausasemien prosessien kehityksestä, kunnossapidon varmistamisesta sekä asemien laaduntuottokyvystä. Olet aseman laitteistojen ja prosessien asiantuntija sekä yhteistyön kehittäjä eri osastojen välillä. Tehtävänkuva mukautuu joustavasti valitun henkilön osaamisen ja kiinnostuksen kohteiden mukaan. Kuulut lohkotehtaan kehitysosaston kahdeksan hengen teknologiatiimiin.

Mitä odotamme sinulta?

Edellytämme tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (DI tai ins.) sekä vähintään 2 vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi vaatimuksena on hyvä suomen ja englannin kielen taito.

Eduksi katsotaan kone-, automaatio- ja hitsaustekninen osaaminen sekä kiinnostus laserhitsaustekniikan opiskeluun.

Työssä menestyäksesi tarvitset oma-aloitteisuutta, itsenäistä työskentelyotetta sekä hyvää kommunikointi- ja neuvottelutaitoa.

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.

Mitä Meyer Turku tarjoaa sinulle?

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria takaa positiiviset näkymät urallesi.

Telakalla pääset osaksi innostavaa työyhteisöä, jossa teemme tiiminä intohimolla töitä suurien projektien eteen. Meillä sinulla on mahdollisuus toteuttaa itseäsi monipuolisesti. Yrityksessämme on paljon mielenkiintoisia työtehtäviä, ja kannustammekin työntekijöitämme sisäiseen työkiertoon. Laivanrakennusoppilaitoksemme tarjoamilla koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään. 

Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi!

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys niin töissä kuin vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut heti telakan porttien ulkopuolella. Muun muassa telakan kuntosali sekä meyerilaisten lentopallo-, koripallo- ja salibandyvuorot takaavat tekemistä vapaa-ajalle. Tuemme myös omia harrastuksiasi Smartum-edulla.

Laivan lähtiessä meiltä maailmalle voit olla siitä todella ylpeä! Itseasiassa koko Suomi voi olla siitä ylpeä.

Kysyttävää?

Sakari Kiviharju, Lead Process Engineer +358405754391 

Soittoaika ma 17.1.2022 klo 13-14 ja ke 19.1.2022 klo 13-14

Hakeminen

Hae paikkaa

Palaa takaisin