Prosessi- ja laatuinsinööriharjoittelija, kesätyö

Palaa takaisin

Prosessi- ja laatuinsinööriharjoittelija, kesätyö

Hakuaika päättyy

9.2.2020

Paikkakunta

Turku

Tehtävän kuvaus

Haluatko työskennellä tänä kesänä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista.

Haemme nyt

PROSESSI- JA LAATUINSINÖÖRIHARJOITTELIJAA

Mitä pääset kesän aikana tekemään?

Prosessi- ja laatuinsinööriharjoittelijana olet osa varusteluorganisaatiota, jossa pääset tekemään yhteistyötä useiden eri sidosryhmien kanssa. Varustelutuotanto rakentaa telakan ja toimittajaverkoston yhteistyönä varusteluvaiheessa laivan alueen, esimerkiksi hotellin, ravintolan tai pesulan, alusta loppuun saakka. Risteilijässä tällaisia alueita on noin 450 kpl.  

Prosessi- ja laatuinsinööriharjoittelijana tehtäviisi kuuluu esimerkiksi:
•    prosessien kuvaaminen sekä työohjeiden kirjoittaminen
•    prosessin ongelmakohtien tunnistaminen datan sekä dokumentaation perusteella
•    osallistuminen laadunvarmistustehtäviin

Kenelle paikka sopii?

Kesätyö sopii jo hieman opinnoissa edenneelle kone- tai tuotantotekniikan (DI tai AMK-insinööri) opiskelijalle. 

Toivomme, että sinulla on ymmärrys laadunhallinnan periaatteista sekä valmistus- ja suunnitteluprosesseista. Lisäksi ongelmanratkaisutaidot sekä hyvä suomen ja englannin kielen taito ovat tehtävässä tarpeen. 

Tehtävässä menestyäksesi sinun tulisi olla oma-aloitteinen ja innokas oppimaan uutta. Lisäksi omaat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Tarjoamme

Kesätyö meillä on erinomainen startti urallesi! Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät meillä työskenteleville jatkossakin.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Järjestämme kesätyöntekijöille myös kesänaloitustapahtuman sekä päätösjuhlan.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Lisätietoja antaa

Mika Niittyinperä
Process Owner Detail Design
mika.niittyinpera@meyerturku.fi
040 5166420 (soittoaika klo 8-9)

Hakeminen

Hae paikkaa

Palaa takaisin