Putki- ja koneasentajia palkallisen rekrykoulutuksen kautta

Palaa takaisin

Putki- ja koneasentajia palkallisen rekrykoulutuksen kautta

Hakuaika päättyy

21.8.2022

Paikkakunta

Turku

Koulutuksen kuvaus

Haluatko työskennellä maailman upeimpien risteilyalusten parissa? Tule osaksi yhtä maailman vahvinta laivanrakennustiimiä!

Perheomisteinen Meyer Turku Oy on erikoistunut rakentamaan edistyksellisiä, innovatiivisia ja ympäristöystävällisiä risteilyaluksia, joita rakennetaan vain muutamalla telakalla koko maailmassa. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737 ja tarinamme jatkuu. 

Tytäryhtiöihimme kuuluvat hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivan sisustusalueiden kokonaistoimittaja Shipbuilding Completion Oy sekä suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidemme, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa olemme yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Tiivistämme yhteistyötä sisartelakoidemme kanssa jatkuvasti, ja monet työntekijämme työskentelevät lyhyempiä tai pidempiäkin jaksoja myös Saksassa. 

Haluatko jättää oman kädenjälkesi? 

Haemme nyt putki- ja koneasentajia kone – ja kansivarusteluun palkallisen rekrykoulutuksen kautta.

Koulutus

Meyer Turun Laivanrakennusoppilaitos kouluttaa kuuden kuukauden rekrytointikoulutuksella putki- ja koneasentajia kone – ja kansivarusteluun. Koulutuksen ajalta maksetaan palkkaa.

Koulutuksen aikana tutuksi tulevat mm. aluevarustelutyöt, koneasennukset, käyttöönotot, putkistojen koeponnistukset, putkihitsaus ja piirustusten luku sekä perustyövaiheiden harjoittelua oppilaitoksen harjoituspajoilla ja työharjoittelua risteilijän kone – ja kansivarustelussa. 

Koulutukseen hyväksyttyjen kanssa tehdään toistaiseksi voimassa oleva työsopimus. Koulutus alkaa 3.10.2022.

Paikat koulutukseen täytetään sitä mukaa, kun sopivia hakijoita löytyy. Varmista paikkasi koulutukseen ja hae ajoissa!

Tehtäviisi kuuluu

Koulutuksen jälkeen työtehtäviisi kuuluvat putki – ja koneasentajan tehtävät risteilijän kone – ja kansivarustelussa. Osallistut työnjohdon alaisuudessa risteilijän kone – ja/tai kansitiloissa alan töihin ja toimit osana osaston organisaatiota noudattaen telakan sääntöjä ja HSE-ohjeistusta. Työhön tulevat sitoutuvat tarvittaessa tekemään vuorotyötä.

Toivomme hakijalta

– Suomen kielen taitoa

– Metallialan peruskoulutusta tai työkokemusta

– Tarkkuutta ja tunnollisuutta työturvallisuusasioissa

– Valmiutta vuorotyöhön

– Valmiutta ulkotyöhön 

Huomioithan, että edellytämme valitulta henkilöltä hyväksyttyä huumausainetestiä sekä terveystarkastuksessa todettua sopivuutta työsuhteen tehtäviin.

Mitä Meyer Turku tarjoaa sinulle?

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria takaa positiiviset näkymät urallesi.

Telakalla pääset osaksi innostavaa työyhteisöä, jossa teemme tiiminä intohimolla töitä suurien projektien eteen. Meillä sinulla on mahdollisuus toteuttaa itseäsi monipuolisesti. Yrityksessämme on paljon mielenkiintoisia työtehtäviä, ja kannustammekin työntekijöitämme sisäiseen työkiertoon. Laivanrakennusoppilaitoksemme tarjoamilla koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään. 

Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi!

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys niin töissä kuin vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut heti telakan porttien ulkopuolella. Muun muassa telakan kuntosali sekä meyerilaisten lentopallo-, koripallo- ja salibandyvuorot takaavat tekemistä vapaa-ajalle. Tuemme myös omia harrastuksiasi Smartum-edulla.

Laivan lähtiessä meiltä maailmalle voit olla siitä todella ylpeä! Itseasiassa koko Suomi voi olla siitä ylpeä.

Lisätietoja antaa

Laivanrakennusoppilaitos koulutuksesta:

Rehtori:

Vesa Eskonen, puh. 050 390 6405, vesa.eskonen@meyerturku.fi 

Koulutussuunnittelijat:

Marjatta Kouvo, puh. 040 560 5919, marjatta.kouvo@meyerturku.fi 

Lauri Lehtonen, puh. 050 452 0242, lauri.lehtonen@meyerturku.fi

Työtehtävästä:

Kone –ja  kansivarustelun osastopäällikkö Sami Parkkinen, puh. 0405048925, sami.parkkinen@meyerturku.fi

Hakeminen

Hae paikkaa

Palaa takaisin