Putkiasentaja, kunnossapito

Palaa takaisin

Putkiasentaja, kunnossapito

Muistuta minua tästä paikasta »

Hakuaika päättyy

21.7.2022

Paikkakunta

Turku

Tehtävän kuvaus

Haemme nyt putkiasentajaa kunnossapitoon

Meyer Turku Oy

Haluatko työskennellä maailman upeimpien risteilyalusten parissa? Tule osaksi yhtä maailman vahvinta laivanrakennustiimiä!

Perheomisteinen Meyer Turku Oy on erikoistunut rakentamaan edistyksellisiä, innovatiivisia ja ympäristöystävällisiä risteilyaluksia, joita rakennetaan vain muutamalla telakalla koko maailmassa. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737 ja tarinamme jatkuu.

Tytäryhtiöihimme kuuluvat hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivan sisustusalueiden kokonaistoimittaja Shipbuilding Completion Oy sekä suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidemme, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa olemme yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Tiivistämme yhteistyötä sisartelakoidemme kanssa jatkuvasti, ja monet työntekijämme työskentelevät lyhyempiä tai pidempiäkin jaksoja myös Saksassa.

Haluatko jättää oman kädenjälkesi?

 

Mitä kunnossapidon putkiasentajan tehtäviin kuuluu?

Toimit telakan teollisuuskaasu-, paineilma- ja vesiputkien korjauksista vastaavassa yksikössä. Yksikön tehtäviin kuuluu myös painelaitteiden ja vesikalusteiden korjaus ja kunnossapito.

Mitä odotamme sinulta?

  • Toivomme hakijalta ammattikoulutaustaa tai työkokemuksen kautta hankittua osaamista putki- tai kunnossapitopuolelta. Hakemamme henkilö voisi olla esimerkiksi LVI-asentaja, jolla on kokemusta rakennuspuolen saneerauksista.
  • Voit olla kokenut ammattilainen tai nuorempi tekijä. Työtehtävien monipuolisuudesta johtuen emme odota, että olisit valmis osaaja vaan huolehdimme tarvittavasta lisäkouluttamisesta.
  • Tässä työssä edellytetään itsenäistä työotetta, mutta myös kykyä toimia osana tiimiä. Hyvä fyysinen kunto on perusedellytys työn tekemiseen.

 

Mitä Meyer Turku tarjoaa sinulle?

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria takaa positiiviset näkymät urallesi.

Telakalla pääset osaksi innostavaa työyhteisöä, jossa teemme tiiminä intohimolla töitä suurien projektien eteen. Meillä sinulla on mahdollisuus toteuttaa itseäsi monipuolisesti. Yrityksessämme on paljon mielenkiintoisia työtehtäviä, ja kannustammekin työntekijöitämme sisäiseen työkiertoon. Laivanrakennusoppilaitoksemme tarjoamilla koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi!

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys niin töissä kuin vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut heti telakan porttien ulkopuolella. Muun muassa telakan kuntosali sekä meyerilaisten lentopallo-, koripallo- ja salibandyvuorot takaavat tekemistä vapaa-ajalle. Tuemme myös omia harrastuksiasi Smartum-edulla.

Laivan lähtiessä meiltä maailmalle voit olla siitä todella ylpeä! Itseasiassa koko Suomi voi olla siitä ylpeä.

 

Kiinnostuitko?

Hienoa! Hae paikkaa 21.7.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaakko Riuttamäki, puh. +358 505632434. Yhteydenotot tiistaisin ja torstaisin klo 14-15.00.

 

Hakeminen

Hae paikkaa tai jos et ehdi juuri nyt hakea Tilaa ilmoitus sähköpostiin »

Palaa takaisin