QHSE-assistentti, kesätyö, Piikkio Works Oy

Palaa takaisin

QHSE-assistentti, kesätyö, Piikkio Works Oy

Hakuaika päättyy

9.2.2020

Paikkakunta

Piikkiö

Tehtävän kuvaus

Haluatko työskennellä tänä kesänä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista.

Haemme nyt

QHSE-ASSISTENTTIA

Mitä pääset kesän aikana tekemään?

Toimit osana QHSE – osastoa. Osasto vastaa toiminnan ja tuotteiden laadusta, työterveydestä ja turvallisuudesta sekä ympäristöön liittyvistä asioista. 

Kesätyöntekijänä pääset osaksi varmistamaan rakennettavien hyttien laatua osallistumalla hyttiin asennettavien materiaalien sekä rakennetun hytin laadun tarkastukseen.

Autat tiimiäsi laatuun, työsuojeluun ja ympäristöön liittyvien asioiden dokumentoinnissa. Olet mukana kehittämässä Piikkio Worksin toimintajärjestelmää (laatu, työterveys, työturvallisuus ja ympäristö). 

Toimit osana QHSE – tiimiä, johon kuuluu 7 toimihenkilöä ja 7 työntekijää. Sinua opastavat QHSE – insinööri ja laatukoordinaattorit. Työssäsi tutustut myös logistiikan ja tuotannon henkilöstöön.

Kenelle paikka sopii?

Kesätyö sopii sinulle, jos olet insinööri- tai diplomi-insinööriopiskelija. Sinulla on ymmärrystä erilaisten materiaalien tuotantomenetelmistä ja ominaisuuksista. 

Oletulospäin suuntautunut ja toimit luontevasti vuorovaikutustilanteissa. Arvostamme myös oma-aloitteisuutta ja pitkäjänteisyyttä. 

Tarjoamme

Kesätyö meillä on erinomainen startti urallesi! Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät meillä työskenteleville jatkossakin.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Järjestämme kesätyöntekijöille myös kesänaloitustapahtuman sekä päätösjuhlan.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Lisätietoja antaa

Johanna Lehtinen
QHSE päällikkö
0505933626 (soittoaika 13.1. klo 9-10 ja 17.1. klo 9-10)
johanna.lehtinen@piikkioworks.fi

Hakeminen

Hae paikkaa

Palaa takaisin