Rekrykoulutus: Laivalevyseppä-hitsaaja, Meyer Turku Oy

Palaa takaisin

Rekrykoulutus: Laivalevyseppä-hitsaaja, Meyer Turku Oy

Hakuaika päättyy

6.8.2019

Kurssi alkaa

23.9.2019

Paikkakunta

Turku

Koulutuksen kuvaus

Meyer Turku Oy:n Laivanrakennusoppilaitos kouluttaa Turussa kuuden kuukauden työvoimapoliittisena koulutuksena laivalevyseppä-hitsaajia meriteollisuuteen. Koulutus antaa valmiudet sekä levysepän että hitsaajan ammatteihin. Koulutuksen aikana sinulle tulevat tutuksi mm. erilaiset hitsausmenetelmät, levysepän työkalut ja piirustusten luku.

Koulutuksen hyväksytysti suorittaneilla on mahdollisuus työllistyä levysepän ja hitsaajan töihin meriteollisuuteen. Koulutusaika on 23.9.2019-27.3.2020.

https://youtu.be/B7GvLRMk0gs

Odotamme sinulta hyvää työasennetta ja innostunutta otetta oppia uutta. Laivanrakentajalla tulee olla hyvät kädentaidot ja kiinnostusta tekemäänsä työtä kohtaan. Tarkkuus ja huolellisuus ovat laivanrakentajan perusominaisuuksia.

Metallialan koulutus ja työkokemus kuten myös kokemus muusta käsillä tehtävästä tarkkuutta vaativasta työstä ovat eduksi. Edellytämme hakijalta hyvää suomen kielen taitoa.

Koulutus on työvoimapoliittinen eli hakijan tulee olla työtön tai työttömyysuhan alainen esim. lomautus tai YT-neuvottelut. Kutsumme hakijat haastatteluihin hakemusten perusteella, joten täytäthän hakemuksen huolella ja kerrothan siinä myös miksi haluat koulutukseen.

Työterveyshuoltolaki määrittelee, ettei työ saa vaarantaa työntekijän terveydentilaa tai pahentaa aiemmin todettuja sairauksia. Henkilön sairaudet eivät saa aiheuttaa tapaturmavaaraa suunnitellussa työssä.
Kurssilla ja työssä selviytymisen edellytyksenä on hyvä terveys. Sairaudet, joissa voi esiintyä äkillisiä ja odottamattomia tajunnan tason laskuja tai tasapainon menettämisen mahdollisuus, ovat vaaratekijä telakkatyössä. Tällaisia sairauksia ovat muun muassa diabetes, epilepsia, Menieren tauti. Työskentely telakalla vaatii myös hyvän tuki- ja liikuntaelimistön kunnon ja sen jatkuvaa ylläpitoa.

Telakkatyössä työntekijä altistuu suojaimista huolimatta ilman epäpuhtauksille. Altistumista kemikaaleille ja pölylle tapahtuu myös ihon kautta. Tämän vuoksi hengityselinsairaudet, allergiat ja atopia voivat olla este telakalla työskentelemiseen.

Työhön tulevat sitoutuvat tarvittaessa tekemään vuorotöitä. Tämän vuoksi hakijalla ei voi olla sairauksia, jotka pahenevat vuorokausirytmin muutosten tai epäsäännöllisen ruokailun takia. Tällaisia sairauksia ovat muun muassa vaikeat unihäiriöt ja tulehdukselliset suolistosairaudet.

Työssä ja opiskelussa kohdataan psyykkisesti ja sosiaalisesti vaativia tilanteita, joten edellytyksenä on hyvä psyykkinen tasapaino. Ennen työn aloittamista on terveystarkastus, johon liittyy aina huumetestaus.

Jätäthän sähköisen hakulomakkeen 6.8. mennessä www.te-palvelut.fi koulutuksen numero on 681127.

Lisätietoja koulutuksesta antaa arkisin klo 8-15.30 Meyer Turku Oy:n koulutussuunnittelijat Anniina Ala-Prinkkilä p. 010 670 7319 ja Jussi Jantunen p. 010 670 7649.

Lisätietoja hakeutumisesta sekä taloudellisista tuista antaa Koulutusneuvonta p. 0295 020 702, koulutusneuvonta@te-toimisto.fi

Voit seurata valinnan etenemistä www.te-palvelut.fi Oma asiointi- verkkopalvelun kautta.

Kurssihakemus on sitova, sitä ei voi perua ilman pätevää syytä.

Hakeminen

Hae paikkaa

Palaa takaisin