Runkotarkastaja

Palaa takaisin

Runkotarkastaja

Muistuta minua tästä paikasta »

Hakuaika päättyy

31.3.2019

Paikkakunta

Turku

Tehtävän kuvaus

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt kiinnostavaan ja monipuoliseen tehtävään

RUNKOTARKASTAJAA

Tehtävän kuvaus

Teet rakennustarkastuksia yhdessä tilaajien ja luokituslaitosten kanssa. Raportoit rakennetarkastuksiin liittyviä huomautuksia sekä tarkastusten hyväksymisiä.

Pääset perehtymään rakenteisiin suunnitteluaineiston sekä varusteluaineiston kautta sekä vertailemaan pistokokein luokkakuvia ja työkuvia.

Toivomme hakijalta

Sinulla on tehtävään sopiva tekninen koulutus ja tunnet jo laivan rungon rakenteita. Pystyt lukemaan piirustuksia, ja suunnittelukokemuksestakin on työssä paljon apua.

Tunnet hitsaus-/teräsrakennetuotantoa ja sinulla on kokemusta hitsaavasta teollisuudesta.

Englannin kieli sujuu niin puhuen kuin kirjoittaen, ja kommunikointi- ja neuvottelutaitosi ovat hyvät kielestä riippumatta. Olet lisäksi oma-aloitteinen.

Hallitset tietokoneen perusohjelmia (esim. Word, Excel), mutta olet valmis oppimaan myös uusia toimisto-ohjelmistoja (kuten SAP/QIM, pdf-työkalut ja 3D-katseluohjelmat).

Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Lisätietoja

Sami Teräntö
Osastopäällikkö
+358 40 756 3747

TAI

Paul Grönroos
QC/NDT Management
+358 50 408 0250

Yhteydenotot arkisin klo 13-14

Hakeminen

Hae paikkaa tai jos et ehdi juuri nyt hakea Tilaa ilmoitus sähköpostiin »

Palaa takaisin