Sähköaluepäälliikkö

Palaa takaisin

Sähköaluepäälliikkö

Hakuaika päättyy

21.1.2022

Paikkakunta

Turku

Tehtävän kuvaus

Haluatko työskennellä maailman upeimpien risteilyalusten parissa? Tule osaksi yhtä maailman vahvinta laivanrakennustiimiä!

Perheomisteinen Meyer Turku Oy on erikoistunut rakentamaan edistyksellisiä, innovatiivisia ja ympäristöystävällisiä risteilyaluksia, joita rakennetaan vain muutamalla telakalla koko maailmassa. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737 ja tarinamme jatkuu. 

Tytäryhtiöihimme kuuluvat hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivan sisustusalueiden kokonaistoimittaja Shipbuilding Completion Oy sekä suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidemme, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa olemme yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Tiivistämme yhteistyötä sisartelakoidemme kanssa jatkuvasti, ja monet työntekijämme työskentelevät lyhyempiä tai pidempiäkin jaksoja myös Saksassa. 

Haluatko jättää oman kädenjälkesi? 

Haemme nyt Sähköaluepäällikköä sähkövarusteluun

Mitä Sähköaluepäällikön tehtäviin kuuluu?

Aluepäällikkönä vastaat alueestasi teknisesti, laadullisesti, aikataulullisesti ja taloudellisesti. Toimit oman aluekokonaisuutesi projektivastuullisena vetäjänä asennusvaiheesta alkaen alueen lopputarkastukseen asti. 

Sähköaluepäällikkönä hallitset projektien sähkönjakelun ja propulsiojärjestelmien sähköasennusta ja käyttöönottoa, teknisten alueiden sähkötöitä sekä laivan automaation ja apujärjestelmien käyttöönottoa.

Toimit yhteistyössä muiden aluepäälliköiden sekä laivanvetäjien kanssa oman osastosi sekä varustelun sisällä myötävaikuttaen yhtenäisiin toimintatapoihin, tavoitteena toiminnan kehittäminen ja kilpailukyvyn nosto. Lisäksi kommunikoit tilaajan edustajien, suunnittelun, laitetoimittajien sekä muiden sidosryhmien kanssa.

Mitä odotamme sinulta?

Toivomme, että sinulla on toimeen soveltuva koulutus (esimerkiksi sähkö- ja automaatiotekniikan insinöörin tutkinto) ja teknistä osaamista. Lisäksi sinulla tulisi olla hyvä kirjallinen ja suullinen suomen ja englannin kielen taito.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa ja luontevaa kommunikointikykyä sekä kykyä tehdä päätöksiä haastavissakin tilanteissa. Kokemus laivanrakennuksen alalta sekä laivanrakennusprosessin tuntemus katsotaan eduksi.

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.

Mitä Meyer Turku tarjoaa sinulle?

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria takaa positiiviset näkymät urallesi.

Telakalla pääset osaksi innostavaa työyhteisöä, jossa teemme tiiminä intohimolla töitä suurien projektien eteen. Meillä sinulla on mahdollisuus toteuttaa itseäsi monipuolisesti. Yrityksessämme on paljon mielenkiintoisia työtehtäviä, ja kannustammekin työntekijöitämme sisäiseen työkiertoon. Laivanrakennusoppilaitoksemme tarjoamilla koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään. 

Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi!

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys niin töissä kuin vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut heti telakan porttien ulkopuolella. Muun muassa telakan kuntosali sekä meyerilaisten lentopallo-, koripallo- ja salibandyvuorot takaavat tekemistä vapaa-ajalle. Tuemme myös omia harrastuksiasi Smartum-edulla.

Laivan lähtiessä meiltä maailmalle voit olla siitä todella ylpeä! Itseasiassa koko Suomi voi olla siitä ylpeä.

Kysyttävää?

Mika Ylinentalo, Head of Group

+358408261675 / mika.ylinentalo@meyerturku.fi

Hakeminen

Hae paikkaa

Palaa takaisin