Sähköasentaja, kesätyö

Palaa takaisin

Sähköasentaja, kesätyö

Hakuaika päättyy

9.2.2020

Paikkakunta

Turku

Tehtävän kuvaus

Haluatko työskennellä tänä kesänä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista.

Haemme nyt

SÄHKÖASENTAJAA

Mitä pääset kesän aikana tekemään?

Haemme nyt kesätyöntekijää sähkökunnossapitoon. 

Kesätyöntekijänä sähkökunnossapidossa tehtäviisi kuuluu esimerkiksi automaattilinjojen, valaistuksen, nostureiden sekä sähköverkon huoltotyöt. Lisäksi tehtäviisi kuuluu uudisasennus- ja muutostyöt. 

Kenelle paikka sopii?

Kesätyö sopii tekniikasta kiinnostuneelle, oma-aloitteiselle ja reippaalle opiskelijalle.

Toivomme, että olet opiskellut vähintään 2 vuotta tehtävään soveltuvassa ammatillisessa koulutuksessa. 

Tarjoamme

Kesätyö meillä on erinomainen startti urallesi! Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät meillä työskenteleville jatkossakin.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Järjestämme kesätyöntekijöille myös kesänaloitustapahtuman sekä päätösjuhlan.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Lisätietoja antaa

Teemu Palonen
Työnjohtaja
0503286638 (soittoaika keskiviikkoisin klo 14-16)
teemu.palonen@meyerturku.fi

Hakeminen

Hae paikkaa

Palaa takaisin