Sähköautomaatiosuunnittelija, ENG’nD Oy

Palaa takaisin

Sähköautomaatiosuunnittelija, ENG’nD Oy

Muistuta minua tästä paikasta »

Hakuaika päättyy

1.12.2019

Paikkakunta

Rauma

Tehtävän kuvaus

Technology Design and Engineering ENG'nD Oy on meriteollisuuden projekteihin ja teollisuusasiakkaiden laitosinvestointeihin erikoistunut suunnittelu- ja projektinhoitopalveluyritys. Yrityksemme toimipisteet, pääkonttori Raumalla ja toimisto Porissa, työllistävät tällä hetkellä yli 80 huippuammattilaista. Maailman suurimmat ja teknologisesti kehittyneimmät risteilijät valmistetaan emoyhtiömme telakalla Turussa. Meyer Turku rakentaa yhdessä sisartelakoidensa Saksan Papenburgissa sijaitsevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin kanssa maailman innovatiivisimmat ja edistyksellisimmät risteilijät.

Näkymien ollessa vahvassa kasvussa haemme projektiorientoitunutta sähköautomaatiosuunnittelijaa. 

Sähkösuunnittelussa osallistut yhdessä projektiryhmän kanssa sähköautomaatiojärjestelmien suunnitteluun. Tarjoamme erittäin mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä työskentelemään maailman kehittyneimpien risteilijöiden sähköjärjestelmien parissa kansainvälisessä työryhmässä.

Toivomme hakijalta

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (esim. teknikko tai insinööri). Hallitset Autocad- ja Office -ohjelmistojen käytön sekä sähkösuunnitteluohjelmien, esim. Eplan ja Autocad perusteet.

Olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja halukas oppimaan uutta. Kommunikoit hyvin englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti. 

Aiemman kokemuksen suunnittelutehtävistä katsomme eduksi, mutta tärkeintä on motivoitunut ja innostunut asenne työhösi. Perehdytyksen uusiin työtehtäviin saat sisäisten koulutustemme kautta.

Tule meille töihin               

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haasteellisia tehtäviä kansainvälisessä ympäristössä sekä mahdollisuuden kehittyä tulevaisuuden laivanrakentajaksi. Emoyhtiön vakaa tilauskanta mahdollistaa positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Lisätietoja antaa ryhmäpäällikkö Petri Marttinen, puh. 040 839 9370. 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemus 1.12.2019 mennessä.

Hakeminen

Hae paikkaa tai jos et ehdi juuri nyt hakea Tilaa ilmoitus sähköpostiin »

Palaa takaisin