Suunnittelijaharjoittelija, kesätyö, ENG’nD Oy

Palaa takaisin

Suunnittelijaharjoittelija, kesätyö, ENG’nD Oy

Hakuaika päättyy

28.2.2020

Paikkakunta

Rauma

Tehtävän kuvaus

Laiva on älykäs kaupunki, kiinnostuitko? Tule meille kesätöihin, pääset osallistumaan vaativien innovaatio- ja teknologiatason kelluvien kaupunkien suunnitteluun tai mielenkiintoisiin teollisuusasiakkaiden hankkeisiin.

ENG'nD Oy 

on suunnittelupalveluyritys, joka tuottaa meriteollisuuden projekteihin ja teollisuusasiakkaiden laitosinvestointeihin suunnittelu- ja projektinhoitopalveluita. Yrityksemme toimipisteet, pääkonttori Raumalla ja toimisto Porissa, työllistävät tällä hetkellä yli 80 huippuammattilaista. Alihankkijoineen työllistämme noin 200 suunnittelijaa.

Olemme yksi Meyer Turku Oy:n tytäryhtiöistä. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaitsevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista.

Haemme

suunnittelusta kiinnostuneita, motivoituneita harjoittelijoita varustelu- ja sähkösuunnitteluun.

Varustelusuunnittelussa osallistut yhdessä projektiryhmän kanssa laivojen valmistussuunnitteluun, joka käsittää mm. putkistojen, ilmakanavien ja teräsvarusteiden 3D-mallinnusta ja piirustusten tekoa Cadmatic-ohjelmistolla.

Sähkösuunnittelussa osallistut laivojen sähköjärjestelmien suunnitteluun osana suunnitteluryhmää käyttäen mm. Cadmatic, Autocad ja Eplan ohjelmistoja. 

Työskentelemme kansainvälisessä ympäristössä, jossa projektiryhmät koostuvat useassa eri maassa työskentelevistä suunnittelijoista. Arvostamme haluasi näyttää motivaatiosi ja tarjoamme mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä ympäristössä, jossa tehtävät ovat erittäin monipuolisia. Työssäsi sinulla on mahdollisuus myös edetä esimerkiksi järjestelmäasiantuntijaksi, Team Leaderiksi tai projektipäälliköksi. 

Etsimme sinua, jos

olet vähintään kolmannen vuoden insinööri- tai diplomi-insinööriopiskelija. Mahdollinen aiempi kokemus alalta katsotaan eduksi, mutta vielä enemmän arvostamme aktiivista ja positiivista asennetta ja halua oppia uutta. Haet opintojasi vastaavaa kesätyötä ja tavoitteenasi on ehkä jo löytää työpaikka, jossa voit työskennellä valmistuttuasi.

Lisätietoja antavat

Varustelusuunnittelun ryhmäpäällikkö Juha Salonen, puh. 050 599 3513.
 Sähkösuunnittelun ryhmäpäällikkö Petri Marttinen, puh. 040 839 9370.

Hakeminen

Haku on auki 28.2.2020 asti,  mutta käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jo hakuaikana.

Hakeminen

Hae paikkaa

Palaa takaisin