Suunnittelijaharjoittelijoita koneistosuunnitteluun, kesätyö

Palaa takaisin

Suunnittelijaharjoittelijoita koneistosuunnitteluun, kesätyö

Hakuaika päättyy

9.2.2020

Paikkakunta

Turku

Tehtävän kuvaus

Haluatko työskennellä tänä kesänä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista.

Haemme nyt

SUUNNITTELIJAHARJOITTELIJOITA KONEISTOSUUNNITTELUUN

Mitä pääset kesän aikana tekemään?

Kesäharjoittelijana koneistosuunnittelussa pääset tutustumaan risteilijän koneistosuunnitteluun ja sen myötä laivan eri järjestelmiin. Opit käytännön suunnittelutyötä ja ohjelmistoja alan huippuammattilaisten ohjauksessa.

Kenelle paikka sopii?

Kesätyö sopii konetekniikkaa korkeakoulussa opiskelevalle henkilölle, joka on kiinnostunut meriteollisuudesta ja innokas oppimaan uutta. 

Tarjoamme

Kesätyö meillä on erinomainen startti urallesi! Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät meillä työskenteleville jatkossakin.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Järjestämme kesätyöntekijöille myös kesänaloitustapahtuman sekä päätösjuhlan.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Lisätietoja antaa

Sami Parkkinen
Koneistosuunnittelun osastopäällikkö
+358405048925 (soittoaika 7.2.2019 klo 12:00-16:00).

Hakeminen

Hae paikkaa

Palaa takaisin