Suunnittelijaharjoittelijoita Sales & Design ja Naval Architecture -osastoille, kesätyö

Palaa takaisin

Suunnittelijaharjoittelijoita Sales & Design ja Naval Architecture -osastoille, kesätyö

Hakuaika päättyy

9.2.2020

Paikkakunta

Turku

Tehtävän kuvaus

Haluatko työskennellä tänä kesänä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista.

Haemme nyt

SUUNNITTELIJAHARJOITTELIJOITA sekä Sales & Design että Naval Architecture –osastoille.

Mitä pääset kesän aikana tekemään?

Pääset osallistumaan laajasti eri suunnittelutehtäviin laivan konseptisuunnittelusta hydrodynamiikkaan, laivateoriaan, energiatehokkuuteen, paloturvallisuuteen ja moneen muuhun laivaan liittyvään kokonaisuuteen. 

Opit käytännön suunnittelutyötä ja ohjelmistoja sekä näet työn lopputuloksen toimistosi ulkopuolella. 

Kenelle paikka sopii?

Kesätyö on suunnattu pääasiassa maisteri- tai kandivaiheen meritekniikan, energiatekniikan, tai teollisen muotoilun opiskelijoille – tai muun alan opiskelijalle, joka on erittäin kiinnostunut laivasuunnittelusta. 

Olet kiinnostunut kehittämään itseäsi ja oppimaan koko ajan uutta, sillä meillä pääset oppimaan huippuammattilaisten opastuksessa!

Tarjoamme

Kesätyö meillä on erinomainen startti urallesi! Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät meillä työskenteleville jatkossakin.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Järjestämme kesätyöntekijöille myös kesänaloitustapahtuman sekä päätösjuhlan.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Lisätietoja antaa

Mikko Ilus
Head of Naval Architecture
0405185883
mikko.ilus@meyerturku.fi

Hakeminen

Hae paikkaa

Palaa takaisin