Suunnittelijaharjoittelijoita sisustussuunnitteluun, kesätyö

Palaa takaisin

Suunnittelijaharjoittelijoita sisustussuunnitteluun, kesätyö

Hakuaika päättyy

9.2.2020

Paikkakunta

Turku

Tehtävän kuvaus

Haluatko työskennellä tänä kesänä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista.

Haemme nyt

SUUNNITTELIJAHARJOITTELIJOITA SISUSTUSSUUNNITTELUUN

Mitä pääset kesän aikana tekemään?

Sisustussuunnittelu vastaa risteilijälaivojen kaikkien matkustajalle näkyvien tilojen suunnittelusta. Suunnittelu kattaa pohjapiirustukset ja materiaalien valinnat, mutta myös teknisiä systeemejä kuten hyttimoduulit, hissit, eristys, sairaala, ovet jne. Myös kustannusten hallinta kuuluu osaston tehtäviin.

Kesätyöntekijänä pääset osallistumaan sisustussuunnittelun moninaisiin tehtäviin suunnittelijasta projektin vetämiseen parhaiden asiantuntijoidemme opastamana.

Työympäristö on moderni suunnittelutoimisto, jossa työkaverit ovat mukavia ja valmiina auttamaan. Kesän aikana pääset myös osaksi koko laivanrakennusyhteisöä, ja laaja yhteistyöverkostomme tulee sinulle tutuksi.

Kenelle paikka sopii?

Ensisijaisesti haemme oma-aloitteista, uteliasta sekä aktiivista henkilöä, joka opiskelee teknistä alaa.

Suunnitteluohjelmistojen ymmärtäminen ja kiinnostus laivoista katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Kesätyö meillä on erinomainen startti urallesi! Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät meillä työskenteleville jatkossakin.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Järjestämme kesätyöntekijöille myös kesänaloitustapahtuman sekä päätösjuhlan.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Lisätietoja antaa

Arttu Korpela
Osastopäällikkö
0445666411 (paras aika tavoitella on klo 10-11)
arttu.korpela@meyerturku.fi 

Hakeminen

Hae paikkaa

Palaa takaisin