Systeemi-insinööri, ääni- ja valoviihdejärjestelmät

Palaa takaisin

Systeemi-insinööri, ääni- ja valoviihdejärjestelmät

Hakuaika päättyy

14.10.2018

Paikkakunta

Turku

Tehtävän kuvaus

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.
Haemme nyt henkilöitä seuraavaan tehtävään

Ääni- ja valoviihdejärjestelmien Systeemi-insinööri

Risteilijälaivoihin asennettavat ääni- ja valoviihdejärjestelmät ovat alansa huippua.
Järjestelmät hankitaan projektikohtaisina kokonaistoimituksena sisältäen suunnittelun ja toteutuksen. Systeemi-insinöörinä vastaat sopimuksen mukaisen toimituslaajuuden toteutumisesta laivanrakennusaikataulun puitteissa. Vastuullasi on myös muutosten hallinnointi niin asiakkaan, toimittajan kuin muiden laivanrakennukseen osallistuvien toimijoidenkin osalta.


Toivomme hakijalta

• Tehtävään sopivaa teknistä koulutusta
• Vahvaa projektinhallintaosaamista
• Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
• Autocad- ja Microsoft – ohjelmistojen osaamista
• Sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa

Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Lisätietoja antaa
Lauri Korhonen
Engineering manager
puh. 040-7457921
Soittoajat ke ja to klo 15-16.

Hakeminen

Hae paikkaa

Palaa takaisin