Technical Team Leader

Palaa takaisin

Technical Team Leader

Hakuaika päättyy

21.4.2019

Paikkakunta

Turku

Tehtävän kuvaus

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä? Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

Technical Team Leaderia sähkösuunnitteluun

Tehtäviisi kuuluu

Tilauskannassamme on tällä hetkellä useita laivaprojekteja eri varustamoille. Sähkösuunnittelun Technical Team Leader:inä vastaat laivaprojektin sähkösuunnittelusta osana projektiorganisaatiota. Johdat noin kymmen kokeneen suunnittelijan työskentelyä. Vastaat laivan suunnitteluaineiston laadinnasta, aikatauluseurannasta, hankinnan teknisestä tuesta, muutoshallinnasta ja raportoinnista. Tehtäviisi kuuluu myös suunnitteluaineiston hyväksyttäminen luokituslaitoksella ja tilaajalla sekä yhteydenpito ja tekninen koordinointi sisartelakoidemme ja muiden sidosryhmien välillä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

– Tehtävään sopivaa teknistä koulutusta, DI tai insinööri
– Vuosien kokemusta sähköalan projektinhallinnasta, meriteollisuuskokemus ehdoton etu
– Määrätietoista työotetta, hyviä neuvottelu-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
– Hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa

Tarjoamme

Tarjoamme kiinnostavan ja vastuullisen työtehtävän merkittävänä osana maailmanluokan laivanrakennusta.

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla. Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään. Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle. Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Hakeminen

Hae tehtävää 21.4. mennessä rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujen www.experis.fi tehtävän ”Technical Team Leader, Turku” –kautta. Lisätietoja antaa Experiksen rekrytointikonsultti Kati Tuominen, parhaiten tavoitettavissa ke 3.4. klo 8:00-9:00, sekä ke 10.4. klo 15:00-16:00, p. 050 390 9787.

Hakeminen

Hae paikkaa

Palaa takaisin