Tuotannon työnjohtajia, kesätyö

Palaa takaisin

Tuotannon työnjohtajia, kesätyö

Hakuaika päättyy

9.2.2020

Paikkakunta

Turku

Tehtävän kuvaus

Haluatko työskennellä tänä kesänä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista.

Haemme nyt

TYÖNJOHTAJIA kesäksi tuotantomme eri osastoille

Mitä pääset kesän aikana tekemään?

Tuotannon työnjohtajana varmistat tiimisi töiden sujumisen ja pidät kiinni aikatauluista. Varmistat, että työpisteillä ja alueellasi noudatetaan HSE-ohjeita. Lisäksi pääset tuuraamaan vakituisia työnjohtajia, jolloin saat vastuullesi tiimin ja tulevien töiden suunnittelun.

Työnjohtoharjoittelu on mielenkiintoinen ja opettavainen tapa oppia paljon laivanrakennusprosessista.

Kenelle paikka sopii?

Opiskelet kolmatta – viimeistä vuotta korkeakoulussa teknillisellä alalla. Olet positiivinen tiimipelaaja, joka pitää myös vastuun ottamisesta.

Työtä tehdään kahdessa tai kolmessa vuorossa, joten olethan tarvittaessa valmis myös vuorotyöhön.

Kokemus metallialan töistä ja hitsaustekniikan tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Kesätyö meillä on erinomainen startti urallesi! Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät meillä työskenteleville jatkossakin.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Järjestämme kesätyöntekijöille myös kesänaloitustapahtuman sekä päätösjuhlan.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Lisätietoja antaa

rekry@meyerturku.fi

Hakeminen

Hae paikkaa

Palaa takaisin