Tuotannon työntekijöitä, kesätyö

Palaa takaisin

Tuotannon työntekijöitä, kesätyö

Hakuaika päättyy

9.2.2020

Paikkakunta

Turku

Tehtävän kuvaus

Haluatko työskennellä tänä kesänä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista.

Haemme nyt

TYÖNTEKIJÖITÄ kesäksi tuotantomme useille eri osastoille.

Mitä pääset kesän aikana tekemään?

Tuotannon kesätyöntekijänä saat mahdollisuuden tutustua levyseppien ja hitsaajien työhön. Pääset suorittamaan hitsausluokkatestejä sekä osallistumaan loistoristeilijän tuotantoon. Työ voi sisältää osakoontien, lohkojen ja suurlohkojen ja laivan rungon kokoamista sekä hitsausta.

Kenelle paikka sopii?

Kesätyö sopii tekniikan alan ammattikouluopiskelijalle tai ammattikorkeakoulun ensimmäisen ja toisen vuoden opiskelijoille.

Saat sujuvammin kiinni työstä, jos sinulla on kokemusta metallialan töistä ja tunnet hieman hitsaustekniikoita.

Tarjoamme

Kesätyö meillä on erinomainen startti urallesi! Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät meillä työskenteleville jatkossakin.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Järjestämme kesätyöntekijöille myös kesänaloitustapahtuman sekä päätösjuhlan.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Lisätietoja antaa

rekry@meyerturku.fi

Hakeminen

Hae paikkaa

Palaa takaisin