Tuotannonsuunnittelun harjoittelija, kesätyö

Palaa takaisin

Tuotannonsuunnittelun harjoittelija, kesätyö

Hakuaika päättyy

9.2.2020

Paikkakunta

Turku

Tehtävän kuvaus

Haluatko työskennellä tänä kesänä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista.

Haemme nyt

TUOTANNONSUUNNITTELUN HARJOITTELIJAA

Mitä pääset kesän aikana tekemään?

Tuotannonsuunnittelun harjoittelijana olet osa varusteluorganisaatiota, jossa pääset tekemään yhteistyötä useiden eri sidosryhmien kanssa. Varustelutuotanto rakentaa telakan ja toimittajaverkoston yhteistyönä varusteluvaiheessa laivan alueen, esimerkiksi hotellin, ravintolan tai pesulan, alusta loppuun saakka. Risteilijässä tällaisia alueita on noin 450 kpl.  

Tuotantosuunnitteluosasto vastaa laivaprojektin tuotantosuunnitelmasta yhdessä kyseisen alueen päällikön kanssa. Harjoittelijana osallistut osaston päivittäisiin tehtäviin ja kehitysprojekteihin.

Kenelle paikka sopii?

Kesätyö sopii jo hieman opinnoissa edenneelle Kone- tai tuotantotekniikan (DI tai AMK-insinööri) opiskelijalle. 

Toivomme, että sinulla on ymmärrys tuotannonsuunnitteluprosessin periaatteista. Lisäksi tarvitset ongelmanratkaisutaitoja sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. 

Tehtävässä menestyäksesi sinun tulisi olla oma-aloitteinen ja innokas oppimaan uutta. Lisäksi sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. 

Tarjoamme

Kesätyö meillä on erinomainen startti urallesi! Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät meillä työskenteleville jatkossakin.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Järjestämme kesätyöntekijöille myös kesänaloitustapahtuman sekä päätösjuhlan.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Lisätietoja antaa

Sonja Sunde
Process Owner Controlling and Planning Department
sonja.sunde@meyerturku.fi
050 3605704 (soittoaika klo 8-9)

Hakeminen

Hae paikkaa

Palaa takaisin