Tuotantoinsinööri

Palaa takaisin

Tuotantoinsinööri

Muistuta minua tästä paikasta »

Hakuaika päättyy

5.5.2019

Paikkakunta

Turku

Tehtävän kuvaus

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

TUOTANTOINSINÖÖRIÄ

Tehtäviisi kuuluu

Tuotantoinsinöörinä johdat osastolle määriteltyjen tavoitteiden toteutumista osastopäällikön alaisuudessa ja osana oman osaston tiimiä.

Toimit työnjohtajien esimiehenä omalla vastuualueellasi. Valvot ja ohjaat yhteistyötä yhteistyökumppaneiden kanssa. 

Ohjaat HSE-toimintaa ja koordinoit henkilöstöasioita sekä koordinoit ja kehität osaston laatuasioita yrityksen strategian mukaisesti.

Toimit osaston edustajana yhteistyössä muiden osastojen kanssa.

Toivomme hakijalta

Edellytämme tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (DI tai ins.) sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä. 

Työssä menestyäksesi tarvitset hyviä kommunikointi- ja neuvottelutaitoja, oma-aloitteisuutta sekä itsenäistä työskentelyotetta.

Hyvä englanninkielen taito sekä muu kielitaito katsotaan eduksi.

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.

Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Lisätietoja antaa

Hanna Koponen
Osastopäällikkö Osavalmistus
hanna.koponen@meyerturku.fi
0408234239 (Ma klo 14-16.00)

Hakeminen

Hae paikkaa tai jos et ehdi juuri nyt hakea Tilaa ilmoitus sähköpostiin »

Palaa takaisin