Tutkimusapulainen laserlaboratorioon, kesätyö

Palaa takaisin

Tutkimusapulainen laserlaboratorioon, kesätyö

Hakuaika päättyy

9.2.2020

Paikkakunta

Turku

Tehtävän kuvaus

Haluatko työskennellä tänä kesänä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista.

Haemme nyt

TUTKIMUSAPULAISTA kesäharjoitteluun.

Mitä pääset kesän aikana tekemään?

Laserlaboratorion tutkimusapulaisena varmistat laboratorion päivittäisen toiminnan sujuvuuden esimerkiksi valmistelemalla kokeita, kommunikoimalla investointitiimin kanssa tuotantotestien materiaaleista ja hoitamalla laboratorion materiaalihankinnat.

Tehtäviisi kuuluvat myös hitsien tarkastukset, NDT- ja DT-kokeiden tilaukset, tulosten käsittely ja kirjaus tietokantaan ja laserhitsauskokeissa avustaminen.

Tutkimusapulaisen tehtävä on mielenkiintoinen ja opettavainen tapa oppia paljon laivanrakennusprosessista ja moderneista laserhitsausprosesseista ja -tekniikoista.

Kenelle paikka sopii?

Opiskelet kolmatta tai neljättä vuotta teknillisellä alalla yliopistossa. Olet positiivinen ja aktiivinen tiimipelaaja, joka pitää myös vastuun ottamisesta.

Kokemus metallialan töistä ja hitsaus- ja lasertekniikan ja -prosessien tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Kesätyö meillä on erinomainen startti urallesi! Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät meillä työskenteleville jatkossakin.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Järjestämme kesätyöntekijöille myös kesänaloitustapahtuman sekä päätösjuhlan.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!

Lisätietoja antaa

Dr. Mikko Vänskä
Technology and Process Expert
+358 50 432 1771 (soittoaika ti 21.1. ja to 6.2. klo 13–15)
mikko.vanska@meyerturku.fi

tai

Tommi Tähtinen
Head of Section Assembly
+358 40 747 1590 (soittoaika ti 21.1. ja to 6.2. klo 13–15)
tommi.tahtinen@meyerturku.fi

Hakeminen

Hae paikkaa

Palaa takaisin