Työnjohtaja HVAC

Palaa takaisin

Työnjohtaja HVAC

Hakuaika päättyy

9.12.2021

Paikkakunta

Turku

Tehtävän kuvaus

Haluatko työskennellä maailman upeimpien risteilyalusten parissa? Tule osaksi yhtä maailman vahvinta laivanrakennustiimiä!

Perheomisteinen Meyer Turku Oy on erikoistunut rakentamaan edistyksellisiä, innovatiivisia ja ympäristöystävällisiä risteilyaluksia, joita rakennetaan vain muutamalla telakalla koko maailmassa. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737 ja tarinamme jatkuu. 

Tytäryhtiöihimme kuuluvat hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivan sisustusalueiden kokonaistoimittaja Shipbuilding Completion Oy sekä suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidemme, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa olemme yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Tiivistämme yhteistyötä sisartelakoidemme kanssa jatkuvasti, ja monet työntekijämme työskentelevät lyhyempiä tai pidempiäkin jaksoja myös Saksassa. 

Haluatko jättää oman kädenjälkesi? 

Haemme nyt systeemityönjohtajaa (HVAC).

Mitä systeemityönjohtajan tehtäviin kuuluu?

HVAC-systeemityönjohtajana tehtäviisi kuuluvat ilmanvaihtoon kuuluvien systeemien ja käyttöönottajien valvonta, ohjaus, asiantuntemus, ongelmanratkonta ja myynti tilaajalle. Systeemejä ovat mm. ilmanvaihdonsäätötyöt, ilmanvaihtosysteemin pellit, fan coil –yksiköt, erilliset kanavalämmittimet sekä savunpoistosysteemit.

Suurin osa työstä tehdään laivassa yhteistyössä muiden tiimiin kuuluvien työnjohtajien kanssa. Tiimiin kuuluu muita kokeneita, samalla tehtävänimikkeellä toimivia henkilöitä, jotka auttavat sinua pääsemään tehtävässäsi alkuun. Tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä oman tiimisi kanssa, mutta päivittäinen kontakti myös muiden osastojen kanssa kuuluu tehtävään. Nämä systeemit kattavat koko laivan, joten työn ohjaus ja avoin kommunikointi rakentajien kanssa ovat olennainen osa tätä roolia.

Mitä odotamme sinulta?

Etsimme itseohjautuvaa, oma-aloitteista, täsmällistä, aktiivista kommunikoijaa, jolla on asiantuntemusta ilmanvaihdosta ja siihen liittyvistä systeemeistä. Toivomme, että sinulla on mieluiten LVI-, sähkö- tai automaatiopuolen koulutus – voit olla esimerkiksi insinööri, teknikko tai kokenut asentaja. Kokemus ilmanvaihdon säätötöistä katsotaan eduksi. Edellytämme myös englannin kielen taitoa.

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.

Mitä Meyer Turku tarjoaa sinulle?

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria takaa positiiviset näkymät urallesi.

Telakalla pääset osaksi innostavaa työyhteisöä, jossa teemme tiiminä intohimolla töitä suurien projektien eteen. Meillä sinulla on mahdollisuus toteuttaa itseäsi monipuolisesti. Yrityksessämme on paljon mielenkiintoisia työtehtäviä, ja kannustammekin työntekijöitämme sisäiseen työkiertoon. Laivanrakennusoppilaitoksemme tarjoamilla koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään. 

Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi!

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys niin töissä kuin vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut heti telakan porttien ulkopuolella. Muun muassa telakan kuntosali sekä meyerilaisten lentopallo-, koripallo- ja salibandyvuorot takaavat tekemistä vapaa-ajalle. Tuemme myös omia harrastuksiasi Smartum-edulla.

Laivan lähtiessä meiltä maailmalle voit olla siitä todella ylpeä! Itseasiassa koko Suomi voi olla siitä ylpeä.

Kysyttävää?

Lisätietoja tehtävästä antaa Joni Louhi, Head of Group, Mechanical installation and commissioning, Technical Accommodation Outfitting.
Jonin puhelinnumero on +358505695813 ja email joni.louhi@meyerturku.fi.

Hakeminen

Hae paikkaa

Palaa takaisin